Hapag-Lloyd Cruises

La det tradisjonsrike rederiet ta deg med på oppdagelsesferd i høy komfort.

Mer enn 125 års erfaring med cruise gir Hapag-Lloyd det lille ekstra.

Hapag-Lloyds første cruise ble arrangert vinterstid i 1891, og siden den gang har de vokst til å bli et av de mest anerkjente navnene i cruiseverdenen, og shipping generelt.

De tilbyr luksuriøse cruise over hele verden, i tillegg til reiser i privatfly. Med Hapag-Lloyd er du som gjest i fokus hele veien fra du reiser hjemmefra til du er tilbake – eller på reisens mål.

Tysk kvalitet

Høy standard og fingerspitzgefühl

Det er ikke vanskelig å skjønne at Hapag-Lloyd er tysk rederi. Her er alt på stell, fra maten og opplevelsene til mannskapets gemyttlighet. du trenger dog ikke være tysk for å sette pris på den høye graden av profesjonalitet besetningen stiller med til en hver tid.

Ekspedisjon i luksus

Ta med deg komforten over alt

Uansett hvor ditt cruise med Hapag-Lloyd tar deg, kan du være sikker på at både komfort og omgivelser blir ivaretatt på best mulig måte. Skipene er utstyrt for verdenscruise, og selv om de ikke har plass til enorme mengder gjester, er det aldri noe de går tom for av mat og drikke eller andre remedier du måtte trenger for å kunne føle deg på ditt beste.

Flerspråklig uten problemer

Kom deg rundt på både tysk og engelsk

Rederiet er tysk, og dette merkes i den høye standarden. Allikevel snakker de fleste om bord meget godt engelsk, og du trenger ikke bekymre deg om folkeskolens tysklekse ikke lenger sitter som støpt. I hver havn Hapag-Lloyds skip legger til, er det alltid minst én utflukt som guides på engelsk. Du trenger med andre ord ikke være redd for å gå glipp av noe!

Skip tilhørende Hapag-Lloyd Cruises