M/S Wilhelm Tham

Bli med på "Den store Sverige reisen", "Göta kanals perler" eller "Lille kanalreisen"

M/S Wilhelm Tham ble sjøsatt i 1912 ved Motala Werkstad. Fartøyet som er oppkalt etter industrimannen og administrerende direktør for Husqvarna Vapenfabrik 1876–1911 rommer i dag 25 lugarer fordelt på tre dekk.,
I 2001 ble spisesalen bygget om og utvidet ved å ta bort to lugarer lengst akter. Alle lugarer, spisesal og salong ble renovert på nytt i 2003–2004. Vi har lagt vekt på at innredningen skal følge den tidstypiske, historiske atmosfæren vi ønsker å ha om bord.

I 2004 ble M/S Wilhelm Tham fredet, noe som betyr at svenske statens maritime museer anser at hun har kulturhistorisk verdi.

M/S Wilhelm Tham seiler på "Den store Sverige reisen" , "Göta kanals perler" og "Lille kanalreisen"

Göta kanal
Ombord

Göta kanal

Se hele Göta kanal i dagslys!

Du reiser 6 dager/5 netter mellom Göteborg og Stockholm. I løpet av kanalcruiset gjør vi ni lengre stopp for guidede utflukter og sightseeing. Kjenn hvor avslappende det er å reise på samme måte som man gjorde på slutten av 1800-tallet. På "Den store Sverige-reisen" ligger båten ved kai hver natt, slik at du får mer tid til å nyte omgivelsene på dagtid. Under anløpene er det mulig å bli med på guidede turer til severdigheter som Läckö slott, Vadstena slott og Birka Vikingastaden.

M/S Wilhelm Tham

Byggeår:1912
Fart:9 knop
Maskin:600 hk
Bruttotonnasje:268
Lengde:31,53 m
Bredde:6,73 m
Dypgående:2,72 m
Antall lugarer:25
Handikaptilpasset:Nei

Ta kontakt med oss for mer informasjon

LUGARKATEGORIER

Lugarene har ikke privat toalett og dusj, men det er dusjer og toaletter på alle dekk. De ligger i nærheten av lugarene, og når du har lukket døren, er du helt uforstyrret. M/S Wilhelm Thams dusjer og toaletter har samme sjarmerende stil som resten av innredningen, og de blir rengjort flere ganger for dagen. Alle lugarene har køyesenger, med unntak av bryllupslugaren som har 120 cm bred seng. Om du velger å bo på shelterdekk eller brodekk, har du tilgang til lugaren rett fra dekk.

Brodekk (øvre), kategori A

Det er seks lugarer på brodekket. Ved ankomst er det morgenkåpe, champagne og frukt på lugaren. På brodekk er det et felles toalett og en dusj.

Shelterdekk (midt), kategori B

Det er seks lugarer på shelterdekk, i tillegg til spisesal og salong. Her er det to toaletter, hvorav det ene er kombinert toalett og dusj.

Hoveddekk (nedre), kategori C

Det er tretten lugarer og to bryllupslugarer på hoveddekk. På dette dekket er det tre toaletter og tre dusjer.

Andre skip