Fred. Olsen Cruise Lines

Det tradisjonsrike norske rederiet tar deg med til alle de beste destinasjonene.

I over 170 år har Fred. Olsen Cruise Lines hatt ett mål: Bringing the World Closer to you

Klassiske cruisereiser med årelang erfaring er noe av det som står på programmet når du tar et cruise med Fred. Olsen Cruise Lines. I sin lange historie har de fraktet alt mulig på sine skip, og de driver fortsatt en variert portefølje innen shipping.

Allikevel er det de fire skipene som seiler i cruisefart som er juvelen i Fred. Olsens krone. De har alle verdens hav som arbeidsplass, og tar deg med til spennende destinasjoner over hele kloden med god, norsk standard om bord og engelskspråklige mannskap – uansett hvor i verden du reiser.

Alt begynner med B

Fred. Olsens tradisjon for skipsnavn

Allerede på 1890-tallet grunnla rederiet tradisjonen med å gi skipene sine navn som begynner med bokstaven B. For øyeblikket er det Braemar, Balmoral, Boudicca og Black Watch som seilier under Fred. Olsen-flagget, men du kan være sikker på at det neste skipet som dukker opp også bærer et navn som begynner på B.

Temacruise

La aktivitetene og innholdet reflektere dine interesser

Alle seilingsrutene er unike og de har ofte tema, som for eksempel vin-, musikk- eller golfcruise. Fred. Olsen Cruise Lines tilbyr en lang rekke seilinger som varer mellom 12 og 14 dager, så dette er rederiet for de som synes at en uke ikke blir lenge nok til å oppleve alt en cruiseferie har å by på.

Atmosfære om bord

Bli kjent med dine medreisende

Rederiets tradisjoner, mindre skip og spennende seilingsruter gjør et cruise med Fred. Olsen til en personlig opplevelse. De gjør seg bemerket med vennlig betjening, og har du ikke har vært på cruise med Fred. Olsen før, kan du se frem til en varm velkomst. Fred. Olsen har et stort antall tilbakevendende gjester og er kjent for den vennlige atmosfæren om bord. Det er lett å komme i kontakt med både mannskapet og de vennlige medreisende du treffer på cruiset.

Skip tilhørende Fred. Olsen Cruise Lines