Disney Cruise Line

Kanskje verdens best kjente merkevare for familievennlige opplevelser – også til sjøs!

Fire flotte skip som alle representerer The Happiest Place on Earth

Det er lite som sier god familieunderholdning som Disney, og du finner igjen alle de morsomme og magiske elementene fra Disneys verden om bord på skipene. Flåten er moderne, i utvidelse og stadig mer miljøvennlig, noe som gjør at du kan ta med hele familien på et gøyalt og grønt cruise.

Om bord finner du mange aktiviteter tilrettelagt for hele familien, og Disney Cruise Line har tatt et aktivt valg om ikke å inkludere casino på sine skip. Allikevel er det restauranter forbeholdt voksne og stille områder du kan snike deg vekk til hvis du vil ha fred og ro.

Unike, nyskapende Disney

En særpreget cruiseopplevelse

Disney Cruise Line tilbyr en av de mest særpregede opplevelsene du kan få på et cruise. Rederiet innført en rekke nyskapninger til sjøs, blant annet lugarer med halvannet bad. En annen nyvinning de tilbyr er roterende middagsalternativer – gjestene spiser i tre ulike restauranter, men med de samme bordkavalerene og servitørene.

Mikke Mus for alle

Elegante og familievennlige skip

Det Disney Cruise Line kanskje gjør aller best er å bevise at elegant og familievennlig ikke trenger å være gjensidig utelukkende. Dette vitner blant annet restaurantene som er forbeholdt voksne om – her er for eksempel små figurer av musen som startet det hele gjemt rundt omkring på restaurantens dekketøy.

Disneys verden

Unike teatre og kinoer – og en helt egen øy!

Alle skipene tilbyr det forseggjorte Walt Disney Theater og populære Buena Vista Cinema som viser Disney-filmer. Disney har også sin egen, private øy – Castaway Cay. Den ligger i Bahamas, og har egen havn for skipene, i tillegg til å kunne tilby alle fasiliteter du trenger i land. Egen strand for voksne, spennende undervannsopplevelser og nærkontakt med rokker er bare noen av aktivitetene du kan være med på her.

Skip tilhørende Disney Cruise Line