Queen Victoria

Oppkalt etter den legendariske monarken som satte sitt preg på 1800-tallet, Queen Victoria setter alltid sitt preg på cruise over hele verden.

Lugarer

Legg hodet på din egen pute

Lugarene i Britannia-klassen om bord er mellom 14 og 43 kvadratmeter store. De største har balkong, men trenger du ikke dette, kan du heller investere i bedre middager eller shopping. Er du opptatt av god plass og litt ekstra, anbefaler vi Grand Suite i Queen's Grill – nesten 150 kvadratmeter boltreplass!

Spisesteder

La magen og ganen glede seg

Med faste plasser til alle bordsettinger er det lett å bli kjent med dine medreisende. De mange restaurantene om bord disker opp med et stort utvalg av fantastiske retter, men hvis du føler deg ekstra eventyrlysten er det alltid lov å prøve seg på en av spesialrestaurantene.

right

Sportsentusiaster kan spille tennis, teste golfsvingen eller lære den edle kunsten å fekte. På cruise med Queen Victoria er det lov å prøve noe nytt!

Skipsfakta

more
Sjøsatt

2017

Gjester

2061

Mannskap

981

Dekk

12

Størrelse

90746

BT
Hastighet

24

kn
Lengde

294

m
Bredde

32

m

Queen Victoria

Nyt en ekte brittisk afternoon tea i Queen`s Room, se de spektakulære forestillingene i teateret Royal Court eller unn deg en behandling på Mareel Spa. På Queen Victoria får du oppleve atmosfæren fra tiden da atlantiske dampskip dominerte verdenshavet.
Underholdning
Aktiviteter
Mat og drikke
Kropp og sjel
right

Underholdning

Opplev komikere, livemusikk og storslåtte show med nye forestillinger hver kveld.
more
more
sort
more

Andre skip