Queen Victoria

Oppkalt etter den legendariske monarken som satte sitt preg på 1800-tallet, Queen Victoria setter alltid sitt preg på cruise over hele verden.

Lugarer

Legg hodet på din egen pute

Lugarene i Britannia-klassen om bord er mellom 14 og 43 kvadratmeter store. De største har balkong, men trenger du ikke dette, kan du heller investere i bedre middager eller shopping. Er du opptatt av god plass og litt ekstra, anbefaler vi Grand Suite i Queen's Grill – nesten 150 kvadratmeter boltreplass!

Spisesteder

La magen og ganen glede seg

Med faste plasser til alle bordsettinger er det lett å bli kjent med dine medreisende. De mange restaurantene om bord disker opp med et stort utvalg av fantastiske retter, men hvis du føler deg ekstra eventyrlysten er det alltid lov å prøve seg på en av spesialrestaurantene.

Sportsentusiaster kan spille tennis, teste golfsvingen eller lære den edle kunsten å fekte. På cruise med Queen Victoria er det lov å prøve noe nytt!

Skipsfakta

Sjøsatt2017
Gjester2 061
Mannskap981
Dekk12
Bredde
32
m
Lengde
294
m
Størrelse
90 746
BT
Hastighet
24
kn

Queen Victoria

Nyt en ekte brittisk afternoon tea i Queen`s Room, se de spektakulære forestillingene i teateret Royal Court eller unn deg en behandling på Mareel Spa. På Queen Victoria får du oppleve atmosfæren fra tiden da atlantiske dampskip dominerte verdenshavet.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Opplev komikere, livemusikk og storslåtte show med nye forestillinger hver kveld.

Andre skip