Queen Mary 2

Cunards flaggskip er vanligvis aktiv med å cruise på Atlanterhavet, men tar seg stadig friheter i andre havner for den som er eventyrlysten.

Aktuelt tilbud med Queen Mary 2:

Lugarer

Enten du er et luksusdyr eller en pragmatiker

Dersom et cruise på Queen Mary 2 er den store drømmen, og du har penger å bruke, er det få ting i cruiseverdenen som slår hennes Grand Duplex-suite på imponerende 208 kvadratmeter. Her kan du nyte dagene alene eller med dine nærmeste venner. Og butleren, da.

Kennel

Eneste kennel til sjøs

Queen Mary 2 er det eneste skipet i verden som tillater at man har med seg sine firbeinte venner om bord. Dette gjelder imidlertid kun transatlantiske seilinger med Queen Mary 2, og i kennelen blir hundene luftet, matet og tatt vare på av de ansatte på vei over Atlanterhavet. Kennelplassene er faktisk så populære at det ofte er 18 måneders ventetid! Av den grunn ble det også bygget 10 ekstra kennelplasser under renoveringen av QM2 i 2016.

Spisesteder

Fyll magen med de deiligste retter

Hvis du på et eller annet overraskende vis klarer å spise deg gjennom den rikholdige menyen i restaurantene der maten er inkludert i prisen, har du allikevel et stort utvalg av mat. Aztec serverer meksikanske favoritter og Bamboo holder det asiatisk, mens amerikansk grillmat bugner over på Smokehouse.

1

Hun er moderne, men samtidig oser hun av tidløs eleganse og gammeldags britisk luksus som tar passasjerene tilbake i tid til linjeskipenes gullalder.

up
2

På 14 romslige dekk finnes en stor spaavdeling, svømmebasseng med avtagbart tak, ballsaler, ekstravagante restauranter, teatre og salonger.

down
3

Queen Mary 2 er verdens største havkrysser (Ocean Liner) – bygget spesielt for å krysse Nordatlanteren på sine ruteseilinger mellom Southampton og New York.

down
4

Nyt et glass sprudlevann i Veuve Clicquot Champagne Bar, en sigar i Churchill’s Cigar Lounge eller en porsjon fish & chips i The Golden Lion Pub.

down

Skipsfakta

  • Lengde:345 meter
  • Bredde:42 meter
  • Størrelse:151400 Tonnasje
  • Hastighet:30 knop
  • Antall gjester:2691 stk
  • Antall dekk:14 stk
  • Antall ansatte:1292 stk
  • Første reise:2004
  • Renovert:2016
down
down
sort
down

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk
check-circle

Andre skip

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere nettsiden vår.