Queen Mary 2

Cunards flaggskip er vanligvis aktiv med å cruise på Atlanterhavet, men tar seg stadig friheter i andre havner for den som er eventyrlysten.

Lugarer

Enten du er et luksusdyr eller en pragmatiker

Dersom et cruise på Queen Mary 2 er den store drømmen, og du har penger å bruke, er det få ting i cruiseverdenen som slår hennes Grand Duplex-suite på imponerende 208 kvadratmeter. Her kan du nyte dagene alene eller med dine nærmeste venner. Og butleren, da.

Kennel

Eneste kennel til sjøs

Queen Mary 2 er det eneste skipet i verden som tillater at man har med seg sine firbeinte venner om bord. Dette gjelder imidlertid kun transatlantiske seilinger med Queen Mary 2, og i kennelen blir hundene luftet, matet og tatt vare på av de ansatte på vei over Atlanterhavet. Kennelplassene er faktisk så populære at det ofte er 18 måneders ventetid! Av den grunn ble det også bygget 10 ekstra kennelplasser under renoveringen av QM2 i 2016.

Spisesteder

Fyll magen med de deiligste retter

Hvis du på et eller annet overraskende vis klarer å spise deg gjennom den rikholdige menyen i restaurantene der maten er inkludert i prisen, har du allikevel et stort utvalg av mat. Aztec serverer meksikanske favoritter og Bamboo holder det asiatisk, mens amerikansk grillmat bugner over på Smokehouse.

right

Hun er moderne, men samtidig oser hun av tidløs eleganse og gammeldags britisk luksus som tar passasjerene tilbake i tid til linjeskipenes gullalder.

Skipsfakta

more
Sjøsatt

2004

Gjester

2691

Mannskap

1292

Dekk

14

Størrelse

151400

BT
Hastighet

30

kn
Lengde

345

m
Bredde

42

m

Queen Mary 2

Cunards flaggskip Queen Mary 2 er bygget med klassiske atlantiske dampskip som forbilde. Ombord venter teaterforestillinger med noen av Shakespeares mest kjente verk, utsøkte restauranter og et spektakulært planetarium.
Underholdning
Aktiviteter
Mat og drikke
Kropp og sjel
right

Underholdning

Opplev komikere, storslåtte show og noen av Shakespeares mest kjente verk i Teateret.
more
more
sort
more

Andre skip