Queen Elizabeth

Med en arv og årelange tradisjoner å ta vare på, glir Queen Elizabeth ut i havgapet som en av de mest gjennomført flotte Cunard-skipene.

Lugarer

Alle typer krypinn for deg som gjest

Queen Elizabeths mest budsjettvennlige lugarer er på romslige 14 kvadratmeter og utstyrt med alt du måtte ha behov for av lagringsplass og privatliv. Ønsker du å slå litt mer på stortromma, kan du unne en av de flottere lugarene: Hva med en Club Balcony-suite? Opptil 45 kvadratmeter privatliv lokker!

Spisesteder

Spis deg glad og mett – døgnet rundt

Du blir tildelt en fast plass for hele cruiset, men det betyr ikke at du ikke kan ta det hele litt som det kommer dag for dag. Prøver du deg i spesialrestaurantene har du mye å glede deg til. Holder du deg på din vanlige plass, kan du glede deg over å bli godt kjent med både bordkameratene og serveringspersonalet.

right

Queen Elizabeth er innredet i Cunards tradisjonelle stil med marmor og trepanel, og med elementer fra hennes forgjengere Queen Elizabeth og QE2.

Skipsfakta

more
Sjøsatt

2010

Gjester

2081

Mannskap

1005

Dekk

12

Størrelse

90900

BT
Hastighet

24

kn
Lengde

294

m
Bredde

32

m

Queen Elizabeth

Nyt en ekte britisk afternoon tea i Queen`s Room, ta del i de spektakulære forestillingene i teateret Royal Court eller unn deg en behandling på Mareel Spa. På Queen Elizabeth får du oppleve atmosfæren fra tiden da atlantiske dampskip dominerte verdenshavet.
Underholdning
Aktiviteter
Mat og drikke
Kropp og sjel
right

Underholdning

Opplev komikere, livemusikk og storslåtte show med nye forestillinger hver kveld.
more
more
sort
more

Andre skip