Crystal Cruises

Crystal Cruises er rederiet bak luksusskipene Crystal Serenity (1080 gjester) og Crystal Symphony (940 gjester). Rederiet tilbyr den høyeste standard på alle områder og leverer det som er lovet.
Crystal Cruises har vunnet flere av cruisebransjens mest prestisjetunge kåringer; deriblant har rederiet fått den gjeve prisen som verdens beste rederi gjentatte ganger samt tittelen verdens beste cruiseskip (kåret av Condé Nast Traveler Magazines lesere). Crystal Cruises har i tillegg blitt utnevnt til verdens beste rederi av leserne av Travel + Leisure, med de to skipene triumferende på de to topplasseringene. Det som gjør disse anerkjennelsene så spesielle er at de kommer direkte fra gjestene – de som kjenner Crystal best.

 
 
Kontakt Cruise.no på 67 43 02 00 / post@cruise.no
/ Akershusstranda 27, 0150 Oslo
 


 

Mer om rederiet

For å være den aller beste kreves innovasjon, kreativitet, engasjement og evnen til å være konsekvent. Crystal Cruises er drevet av lidenskap for fremragende dyktighet og en urokkelig vilje til å skape ferier med berikende og engasjerende substans. 

Begge skipene tilbyr alt en gjest kan forvente: Stil, komfort, rikelig med plass og store dekkområder. De fleste lugarene har balkong, sengetøy i 100% egyptisk bomull, myke sengetepper av mohair samt egen putemeny - egenskaper som vitner om kvalitet og luksus i alle ledd. Fra 2012 har Crystal Cruises vært et ”All Inclusive-rederi", så her er alt inkludert; både drikke, tips og underholdning om bord.

Crystal Cruises anbefales for den erfarne og kresne cruisegjest som setter høye krav til mat, komfort og personlig service. Barn er velkomne om bord, men dette er først og fremst cruise for de voksne.

Tips: En av de beste matopplevelsene i cruiseverdenen er The Vinage Room, hvor herlige gourmetretter er matchet med utsøkte viner. Det er kun plass til 14 gjester i denne restauranten, så reservasjon er nødvendig.

I 2018 lanserer Crystal Cruises skipet Crystal Endeavor (Crystal Yacht Cruises) - en megayacht designet for ekspedisjonscruise med plass til 200 personer. Yachten har bl.a. egen u-båt samt 10 zodiac-båter som gjestene kan bruke. I årene som kommer har rederiet ytterligere planer - både til vanns, til lands og i luften. Eksempelvis kan vi nevne elvecruise (2016, 2017), Crystal AirCruises - "verdenscruise i luften" om bord på Crystal Skye - en Boeing 777 gjøres om og vil være tilgjengelig for charter/skreddersydde reiseruter), Crystal Luxury Air  (Bombardier Global Express XRS) - en privatjet med plass til 12 personer som kan chartres) og sist, men ikke minst; Crystal Residences hvor man kan kjøpe sin egen suite om bord rederiets Crystal Exclusive Class-skip (kommer høsten 2019).

 
 
Kontakt Cruise.no på 67 43 02 00 / post@cruise.no
/ Akershusstranda 27, 0150 Oslo

 
Les mer

E-katalog verdenscruise 17-19

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive