Crystal Cruises

Det kreves høy kompetanse, hard innsats og stort engasjement for å være blant de beste.

Crystal Cruises tilbyr luksuscruise i noen av bransjens flotteste skip – og leverer konsekvent.

Crystal Cruises har vunnet flere av bransjens mest prestisjetunge kåringer, deriblant har rederiet blitt tildelt den gjeve prisen som verdens beste rederi gjentatte ganger, i tillegg til å ha sikret seg tittelen verdens beste cruiseskip fra leserne av Condé Nast Traveler Magazine.

Ved siden av å være de mest luksuriøse og innovative, er Crystal Cruises drevet av lidenskap for fremragende dyktighet og en urokkelig vilje til å skape ferier med berikende og engasjerende substans. 

Uovertruffen komfort

Luksus i alle ledd, med alt inkludert

Skipene tilbyr alt en gjest kan forvente: Stil, komfort, rikelig med plass og store uteområder. De fleste lugarene har balkong, sengetøy i 100% egyptisk bomull, myke sengetepper av mohair samt egen putemeny – egenskaper som vitner om kvalitet og luksus i alle ledd. Siden 2012 har Crystal Cruises vært et «All Inclusive»-rederi, så her er alt inkludert; både drikke, tips og underholdning om bord.

The Vintage Room

En av cruiseverdenens mest unike opplevelser

En av de beste matopplevelsene du kan ha på noe cruise finner du i The Vintage Room, hvor utsøkte viner presenteres av skipets hovedsommelier og matches med lekre smaker i en åtte retter lang symfoni av smaker. Det er bare plass til 14 gjester i denne restauranten, så du trenger å bestille bord på forhånd. Gjør du dette, kan du glede deg til en ganefryd av de helt sjeldne, til en fast pris som inkluderer mat, vin og tips.

Omfattende portefølje

Crystal Cruises tilbyr mer enn sjøfart

Rederiet har virkelig omfavnet sin «All Inclusive»-filosofi, og tilbyr langt mer enn bare cruise i behagelige luksusskip. De kan også tilby reiser i et eget fly, helikoptertjenester for passasjerer om bord, i tillegg til et 12-seters privatjet. Er du på ekspedisjonscruise med Crystal Cruises, vil du også ha tilgang til en rekke småfartøyer om bord, som blant annet sykler og gummibåter.

Bli bedre kjent med Crystal Cruises

1

Crystal Symphony ble sjøsatt i 1995 som Crystal Cruises' første cruiseskip. Her finnes kun utvendige lugarer og skipet har plass til beskjedne 848 gjester.

2

Både Crystal Serenity og Crystal Symphony tar betraktelig færre gjester enn andre skip på samme størrelse (henholdsvis 1 080 og 940 personer) - noe som gjør at skipene oppleves som romslige og unike.

3

Om bord finnes noe for enhver smak: Se en film i teateret, bli med på vinsmaking, ta et dansekurs, hør et foredrag eller la deg begeistre av overdådige Broadway-inspirerte show.

4

I 2020 sjøsettes Crystal Cruises' nye stolthet: ekspedisjonsskipet Crystal Endeavor med 100 suiter. Yachten vil bygges i henhold til den høyeste isklassen for passasjerskip, slik at Endeavor er god egnet for ekspedisjoner i polområdene.

Skip tilhørende Crystal Cruises