CroisiEurope

Førsteklasses opplevelser på 4* skip i sjarmerende fransk stil

  • Stort utvalg av spennende seilingsruter
  • Smakfulle retter fra et franskinspirert kjøkken
  • Variert utfluktsprogram

Når du drar på elvecruise med et av skipene til CroisiEurope, har du en førsteklasses opplevelse i vente. Her blir du tatt godt vare på!

CroisiEurope er et fransk familieeid selskap, og er i dag blant Europas største rederier med både elvecruiseskip, flere kanalbåter og to cruiseskip. Skipene er kjent for sitt franskinspirerte kjøkken, og helpensjon om bord samt drikkevarer som vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker i baren (noen unntak) er inkludert.

Maten er virkelig i en klasse for seg. Dagen begynner med en rikholdig frokostbuffet, og du bør kanskje ikke spise altfor mye, for det venter deg en tre- eller fireretters lunsj også. Vel, om kvelden venter fireretters middag også, og her kan du gjerne velge mellom flere hovedretter. Det er nydelig å kunne sitte i en lekker restaurant og få maten servert hver dag – godt å bli litt bortskjemt!

Ta gjerne med en god bok på elvecruise, med det er slett ikke sikkert du får tid til å lese så mye… Her er det spennende utflukter du kan være med på, hyggelige byer å gå i land i, og også aktiviteter om bord.

En stor fordel med elvecruise er at du bor på et flytende hotell, du får sett mange byer, landsbyer og vakker natur – og du trenger bare pakke ut av kofferten én gang.

Et elvecruise med CroisiEurope passer for deg som vil se mye, ha det behagelig og stressfritt – og som elsker god mat og vin.

Velkommen ombord!

Len deg tilbake og bli med på en tur langs en av Europas vannveier

Skip