Costa Cruises

Nyt matglede, livsglede og lev livet slik de gjør i Italia, uansett hvor i verden du er på cruise.

  • Familievennlig og prisgunstig
  • Italiensk mat- og livsglede
  • Mange gode reisemål- og ruter

Mottoet «Cruising Italian Style» sier noe om stilen om bord på Costa Cruises: livsbejaende og med løs snipp.

Selv om rederiet er hjemmehørende i Middelhavet, kan du se skipene deres i nesten alle verdens havner: Karibien, Sør-Afrika, Rødehavet og Emiratene og Asia og enda flere har jevnlig besøk av Costa Atlantica, Costa Smeralda, Costa Serena og alle de andre flotte fartøyene i flåten.

Om bord i skipene til Costa Cruises finner du en stemning som bare kan sammenlignes med den du får på ferie i Italia: Matglede, livsglede, herlige samtaler og herligere vin er bare noen av innslagene som preger Costa. Besetningen elsker barn, og vet å la nyforelskede finne kjærligheten på egen hånd.

Usedvanlig barnevennlige båter

Costa Cruises gjør det lett å seile med hele familien.

Costa Cruises satser stort på familier og er et svært barnevennlig rederi. Det finnes underholdningstilbud og aktiviteter for barn og ungdom mellom 3 og 17 år. Underholdningen er gratis og organiseres i ulike alderskategorier. Med faste lave priser for barn opptil 18 år, er dette et prisgunstig alternativ for barnefamilier. I sommerhalvåret og i skoleferiene vil det derfor være mange barnefamilier på Costas skip.

Spennende destinasjoner

En stor og variert flåte sørger for mange gode reisemål.

Costa Cruises har en flåte der det minste skipet tar rundt 1 500 passasjerer og det største rundt 6 500. Besetningene representerer et tverrsnitt av verdens befolkning, og med nærmere 150 forskjellige rutetilbud og anløp i over 250 havner over hele kloden, er rederiet virkelig et godt førstevalg for alle som vil prøve cruise for første gang. Rederiet må gjøre mange ting riktig, for passasjerene kommer tilbake gang på gang. Hvor ellers kan du spise ekte italiensk pizza om bord i Karibien eller genuin gelato på Grønland?

Kleskoder om bord

Her kan du komme som du er eller pynte deg hvis du vil.

Underholdningen på kveldstid er variert med oppsetninger i teateret samt show og musikk i salonger og barer. Klesstilen er uformell, men de fleste passasjerene kler seg pent på kveldstid. Skulle du trenge en kveld uten pentøyet, er det ingen ting som står i veien for at du kan unne deg en akkurat så avslappet avveksling som du ønsker.

Skip

down
down
sort
down