Carnival Cruise Line

The Fun Ships
 Carnival Cruise Line er verdens største rederi og tilhører Carnival Corporation. Flåten består av 25 skip og årlig reiser 3,8 millioner passasjerer med rederiet - det er flere gjester enn noe annet rederi. Rederiet satser stort på underholdning og seiler under mottoet ”Fun Ships”.
 
  • Antall skip: 25 (inkl. Carnival Horizon, 2018)
  • Destinasjoner: Europa, Karibien, Bermuda & Bahamas, Stillehavsøyene, Hawaii, Mexico, Panamakanalen, Sør-Amerika, Alaska, Canada & New England.

Les vårt reisebrev fra Carnival Freedom her.

 

Mer om rederiet

Underholdningstilbudet er variert både på dagen og om kvelden. Hver kveld er det show i skipenes teater, og i barer og salonger er det levende musikk, dans, karaoke og komishow. Nattklubber og kasino finnes selvfølgelig også. Aktivitetsnivået er høyt og det skjer noe hele tiden. Mange av aktivitetene er i amerikansk ånd med DJer, gameshow og musikk.

Atmosfæren om bord er uformell. De fleste passasjerene fortrekker en avslappet klesstil, og de fleste kveldene er bekledningen veldig uformell. Man kan kle seg i jeans, piratbukser, skjørt, kjoler, piquettrøyer og lengre shorts. 1-2 kvelder er dresskoden noe mer formell og da anbefales cocktailkjole, buksedress eller en pen bluse og skjørt for damene, samt bukse og skjorte for mennene. Kleskodene er kun en anbefaling og det finnes alltid uformelle spisealternativer om bord. Rederiet har beholdt de tradisjonelle faste bordsettingene til middagen, men tilbyr også et mer fleksibelt alternativ som heter "Your Time" hvor man spiser når man vil. Det finnes flere restauranter å velge mellom på alle skip.

Carnival Cruise Line satser stort på barnefamilier. Det tilbys barneklubber for alle aldre med varierte aktiviteter som passer til hver aldersgruppe, fra 2 til 18 år. Her er det program fra morgen til kveld, noe som er inkludert i prisen. Rederiet tilbyr også barnemenyer i restaurantene, gratis is, barnevakt på lugaren om kvelden (mot avgift) og store områder kun for barna.

Carnival Cruise Line anbefales for mennesker i alle aldre: par, de som reiser alene og barnefamilier som liker en livlig atmosfære med høyt aktivitetsnivå, samt de som setter pris på amerikansk mat og en morsom, underholdende atmosfære. 30% av gjestene er under 35 år, 40% er mellom 35-55 år, og 30% er over 55. De fleste er amerikanere, men på seilinger i Middelhavet på sommeren er det naturlig nok en del europeere også.

Les "Carnival Sustainability Report 2016" her.

 

Kontakt Cruise.no på 67 43 02 00 / post@cruise.no
/ Akershusstranda 27, 0150 Oslo
Les mer


Se e-brosjyre for 2018-19 her:

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive