Carnival Cruise Line

Verdens største cruiserederi gjør alt for at du skal få se og bli sett, og leverer med glans.

Det er ingen overdrivelse når Carnival Cruise Line omtaler seg selv som The Fun Ships

Rederiet har et stort antall skip, som gjør at de kan være til stede over hele verden til enhver tid. De satser hardt mot det amerikanske markedet, og har stor grad av dekning i Karibia, men tilbyr også seilinger i Middelhavet, Sør-Amerika, Panamakanalen og Stillehavet, blant andre reisemål.

Stemningen om bord er løs og ledig, med mange alenereisende, barnefamilier og unge voksne. Utvalget av underholdningstilbud og opplevelser er uovertruffet!

Ta med barna!

Et av de mest barnevennlige cruiserederiene åpner dørene for barn i alle aldre.

Carnival Cruise Line satser stort på barnefamilier. Det tilbys barneklubber for alle aldre med varierte aktiviteter som passer til hver aldersgruppe, fra 2 til 18 år. Her er det program fra morgen til kveld, noe som er inkludert i prisen. Rederiet tilbyr også barnemenyer i restaurantene, gratis is, barnevakt på lugaren om kvelden (mot avgift) og store områder kun for barna.

Kom som du er!

Ingen strenge kleskoder, men pynt deg om du vil.

Atmosfæren om bord er uformell. De fleste passasjerene fortrekker en avslappet klesstil, og de fleste kveldene er bekledningen veldig uformell. Man kan kle seg i jeans, piratbukser, skjørt, kjoler, piqué-trøyer og lengre shorts. Noen kvelder er dresskoden noe mer formell og da anbefales cocktailkjole, buksedress eller en pen bluse og skjørt for damene, samt bukser og skjorte for mennene.

For enhver smak

Mat som passer alle typer smaker, behov og til og med dietter.

Alle skipene har mange forskjellige restauranter du kan spise i, mens den faste bordsetningen i spisesalen er en tradisjon Carnival holder fast på. Du kan velge mellom tidlig og bordsetning, der du får samme kelner hver dag – noe mange setter stor pris på. Er du ikke opptatt av dette, kan du velge «Your Time Dining», der du kan spise middag i spisesalen når det passer deg, uten noen faste tidspunkter. Det sies at du skal være forsiktig så du ikke legger på deg noen kilo på cruise, og Carnival Cruise Line gjør det til tider veldig vanskelig å passe livvidden om bord – maten er nydelig, og mye er inkludert i prisen.

Skip tilhørende Carnival Cruise Line

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk