Azamara Pursuit

Skipet er moderne og elegant, og selvsagt med den karakteristiske Azamara-servicen gjestene elsker.

Mat og drikke

Spis deg mett om bord på Azamara Pursuit

Om bord kan du velge mellom å spise i skipets hovedrestaurant, i buffetrestauranten eller i en av de to spesialrestaurantene Prime C og Aqualina. Her er det ingen faste bordsettinger og du velger selv når, hvor og sammen med hvem du ønsker å spise. Standarden på mat og drikke er høy, og både utvalgte viner, øl og drinker til lunsj og middag er inkludert i cruisets pris. Forhåndsbetalt tips til personalet og alkoholfrie drikkevarer er også inkludert gjennom hele cruiset.

Reis over alt

Pursuit er å se i alle verdens hav

Azamara Pursuit, tidligere "Adonia" under P&O Cruises, ble kjøpt i 2017 og gjennomgående renovert før skipet ble sjøsatt som Azamaras tredje skip i 2018. Azamara Club Cruises legger seilinger til hele verden, og alle de tre skipene i flåten er å finne på en lang rekke forskjellige ruter. De er alle like i sin oppbygning, så det er lett å finne frem, uansett hvilket skip du er på. Med stor fokus på opplevelser i land, har Pursuit vunnet mange hjerter ved å ha et kunnskapsrikt og vennlig mannskap. Det er lett å bli venner med andre passasjerer og med besetningen.

Aktuelt tilbud med Azamara Pursuit:

Skipsfakta

Sjøsatt2001
Gjester710
Mannskap355
Dekk9
Bredde
26
m
Lengde
181
m
Størrelse
30 277
BT
Hastighet
18
kn

Azamara Pursuit

Opplev et cruise med Azamara Pursuit - et eksklusivt flytende designhotell med en klassisk touch. Her er miljøet luksuriøst, men det finnes ingen formelle kleskoder - det er alltid "resort casual" som hersker.
Underholdning
Aktiviteter
Mat & Drikke
Kropp & Sjel

Underholdning

Underholdning spenner fra et kasino til temafester og en showlounge med forestillinger hver kveld.

Andre skip