AmaWaterways

Eksklusive skip med høy servicefaktor

  • Premium elvecruiseskip
  • Et stort utvalg flotte seilingsruter
  • Nydelig mat inkludert i prisen

Cruisene med AmaWaterways er like uforglemmelige som stedene du besøker underveis. Champagnefrokost, kulinariske høydepunkter, luksuriøse omgivelser og en besetning som yter imponerende service. Helt klart et elvecruise for deg som er livsnyter på høyt nivå.

AmaWaterways ble grunnlagt i 2002. Siden da har rederiet mottatt flere utmerkelser for både kvalitet og service. Det amerikanske rederiet har de siste årene bygget tjuefem elegante søsterskip i luksusklassen.

Elvene du kan velge mellom er Rhinen, Donau, Rhônen, Seinen, Douro, Mosel og Main, Nilen, Magdalena-elven i Colombia (2024) samt Chobe-elven i Botswana og Mekong i Vietnam og Kambodsja.

Skipene er forholdsvis små med cirka 150 passasjerer, noe som skaper en intim og hyggelig atmosfære. Det meste er inkludert hos AmaWaterways – som champagnefrokost, alle måltider, håndplukkede viner til lunsj og middag, underholdning om bord, utlån av sykler og internett på lugaren. I tillegg er de fleste utflukter inkludert. Alle skipene har skjønnhetssalong, massør samt treningsstudio og jacuzzi.
De nyeste skipene har svømmebasseng med bar på soldekk.

To cruise entusiaster har seilt på VAKRE Rhinen - lyst til å lese?

Som vi gledet oss! I ukesvis. Så mye at det var vanskelig å stå stille. Det var en lettelse, også for de rundt oss – da dagen endelig kom.

Vi er to damer som jobber med cruise i Escape, og nå skulle vi få oppleve elvecruise med AmaWaterways - i desember. Joda, vi opplevde julepyntede byer, bugnende julemarkeder, glühwein å varme hendene på og lekre middager på stemningsfullt skip. Men, vi opplevde også mye M Y E mer. Forventningene i forkant var store. Kunne de innfris?

Lyst til å vite med om AMA Waterways ulike elvecruise tilbud? Ta gjerne kontakt med Ann Kristin for en prat på 67 43 02 00 eller send en e-post på [email protected]

Les hele bloggen her

Video fra ulike elvecruise med AmaWaterways

Se turene med AMA her