A-ROSA

Moderne skip med avslappet og uformell atmosfære

  • Stort og variert utfluktsprogram
  • Spa og velværeavdeling ombord
  • Egne FAMILIECRUISE med gode barnerabatter og barneklubb

Et elvecruise på en av Europas vannveier med A-ROSA blir en helt spesielle opplevelse. Nyt de kulinariske herlighetene, øyeblikkene og de gode opplevelsene i land.

De som ønsker å være aktive kan gå turer, bli med på en sykkelutflukt eller bruke treningsfasilitetene ombord; ønsker du et mer avslappende cruise i ditt eget tempo er det selvfølgelig også mulig.

På A-ROSA sine spesielle familiecruise kan du velge mellom lugar med ekstra seng eller en romslig familielugar . "Premium all inclusive" inkluderer blant annet gourmetbuffet, drikke, gratis Wi-Fi og 15% rabatt på spabehandlinger.

Har du ikke så god tid? På Donau og Rhinen kan du dra på kortcruise(4 eller 5 netter).

For mer informasjon om lugarkategorier, seilingsruter og temacruise se skipssidene.

Velkommen ombord!

Len deg tilbake og bli med på en tur langs Europas vannveier

A-Rosa har egne familiecruise

Barneklubb ombord med forskjellige tema; for eksempel skattejakt, kreative aktiviteter og "sjørøverdag". Egen barnemeny i restauranten. Gode barnerabatter, på de fleste skip reiser barn under 15 gratis dersom de deler lugar med en fullt betalende (Premium-priskategori) voksen.

Stort soldekk med muligheter for aktiviteter eller avslapning

På soldekket lener du deg tilbake og finner roen i en av de komfortable solstolene. Eller kanskje det er tid for å prøve noe nytt; hva med teste ut skipets shuffelboard, sjakkspill eller putting green? Trives du kanskje i det våte element? Skipene har basseng eller jacuzzi.

Restauranten

Premium all-inclusive innebærer blant annet full pensjon, utvalgte drikkevarer og rabatt på SPA-behandling.

I Restauranten er det "free seating" og fleksible spisetider.

Skip