Azura


  • Tonnasje: 115.000
  • Lengde: 290 m
  • Passasjerkapasitet: 3.096 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1.200
  • Byggår/Renovert: 2010
 
Azura er søsterskipet til Ventura og et av de største cruiseskipene i P&Os flåte (etter Britannia). Skipet er designet for å tilfredsstille de passasjerene som setter pris på det tradisjonelle P&O og deres tilbakevendende gjester, til forskjell fra Ventura som er mer familieorientert og tiltrekker seg nye og ofte yngre passasjerer. Det finnes et godt utvalg singlellugarer ombord.

Skipets hjerte er det store atriet som går over tre etasjer. Her finnes kafé, butikker, bibliotek og kunstgalleri. Utvalget av restauranter er godt - fra de tre hovedrestaurantene med de tradisjonelle navnene Peninsular, Oriental og Meridian til restauranten og vinbaren The Glass House og den indiske restauranten Sindhu signert Michelin-kokken Atul Kochhar.

For de aktive finnes et stort treningssenter, fire basseng og promenadedekk rundt hele skipet. Over Aqua PoolLido Deck henger en storskjerm som viser klassiske, britiske og Hollywood-filmer. The Retreat er et flott utendørsområde forbeholdt voksne gjester hvor man kan trekke seg tilbake i private solsenger (Cabanas).

På kveldstid er det dansegulv i atriet samt show i West End-stil i teateret The Playhouse og i Manhattan som er Azuras New York-inspirerte showlounge. Man kan også nyte en drink i den engelske puben Brodie’s Bar – oppkalt etter Brodie McGhie Wilcox, en av grunnleggerene av Peninsular Steam Navigation Company.

Se dekksplan for Azura 2015-16 her.

Se dekksplan for Azura 2016-17 her.


Vi har vært om bord på Azura. Les vårt blogginnlegg her.


E-katalog for 2017-19

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive