Aurora


  • Tonnasje: 76.000
  • Lengde: 270 meter
  • Passasjerkapasitet: 1.870 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 850
  • Byggår/Renovert: 2000/2015
  • Registreringsland: Bermuda

Aurora er et familievennlig og mellomstort skip som ble bygget spesielt for P&O Cruises og for det voksende britiske cruisemarkedet. Hun er utfomet som et klassisk havgående fartøy og er derfor ideelt for verdenscruise. Hvert år legger hun ut på en seiling jorden rundt - en seiling hvor man virkelig får mye for pengene. Aurora har mange likheter med sin halvsøster Oriana, men en av de viktigste tingene som skiller de to er at Aurora har et avtagbart tak over det ene bassenget som gjør at dette kan brukes i all slags vær.
 


Aurora er et elegant innredet skip med god atmosfære og stil. Interiøret er innbydende og behagelig med varme farger. I skipets hjerte, det fire etasjer høye atriet, renner en foss som er skipets signaturelement.

Når det gjelder barer tilbyr hun et utvalg som passer for enhver anledning. Fra Crow’s Nest har man den beste utsikten til havet utenfor, Champion Bar er stedet for den sportsinteresserte og Anderson’s Bar er den klassiske puben med peis og mahognipanel på veggene. Utvendig finnes store, åpne dekk og god plass for mosjon, avslapning og solhungrige passasjerer. Her er også brede promenadedekk for joggere samt golfsimulator.

Skipet er familievennlig med egne fasiliteter og område for barn og ungdom. Daglig program med aktiviteter og barnevakttjenester tilbys.

Se dekksplan for Aurora 2015-16 her.

Se dekksplan for Aurora 2016-17 her.


E-katalog for 2017-19

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive