Arcadia


  • Tonnasje: 83,500
  • Lengde: 285 m
  • Passasjerkapasitet: 2,016 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 880
  • Byggår/Renovert: 2005 / 2008
  • Registreringsland: Bermuda
 
Arcadia er et mellomstort skip og forbeholdt voksne. Hun ble opprinnelig bestilt av Holland America Line i 2000, men i 2003 ble det bestemt at hun skulle seile som Queen Victoria for Cunard. Rett før lansering ble planene igjen endret og hun ble overført til P&O Cruises og døpt Arcadia. Skipet har derfor visse utvendige Cunard-detaljer som skiller henne fra sine søstre i P&O.

Innvendig er stilen en kombinasjon av de mer tradisjonelle, litt eldre skipene og de store, nybygde skipene Azura og Ventura. Her er tempoet avslappet og omgivelsene elegante og sofistikerte med glassheiser ut mot havet og over 3.000 kunstverk.

Ombord finnes alt man kan forvente seg på et mellomstort, førsteklasses skip. På Sky Deck ligger The Orchid Bar og Orchid Restaurant som serverer asiatiske retter. Sjef for hovedrestauranten Ocean Grill er Marco Pierre White som har blitt tildelt hele tre Michelin-stjerner og ble den yngste briten som mottok denne utmerkelsen.

Det fantastiske Oasis Spa som inkluderer et hydroterapibasseng er det perfekte stedet å besøke om man ønsker total avslapning. På kveldstid kan man se show i The Palladium Theatre, teste vinnerlykken på kasinoet eller danse hele natten på Electra Nightclub.

Se dekksplan for Arcadia 2015-16 her.

Se dekksplan for Arcadia 2016-17 her.

E-katalog for 2017-19

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive