Adonia


  • Tonnasje: 30,300
  • Lengde: 180 m
  • Passasjerkapasitet: 710 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 385
  • Byggår/Renovert: 2011
  • Registreringsland: Bermuda
 
Adonia er flåtens minste skip og forbeholdt voksne gjester. Hun ble bygget for Renaissance Cruises som R Eight i 2001 og har siden seilt som både Minerva II og Royal Princess før hun ble omdøpt Adonia og en del av P&Os flåte i 2011.

På grunn av størrelsen er atmosfæren ombord intim og skipet legger gjerne til i mindre og mer pittoreske havner enn de større skipene.

Med mørke trepaneler, detaljert listverk, smijernsgelendere på trappene, orientalske tepper og tradisjonelle kunstverk, minner den elegante og spennende innredningen om dekoren hos linjeskipene på 1920- og 1930-tallet. Trappen i lobbyen, som er laget av smijern og trepaneler, tar tankene til den store trappen ombord på RMS Titanic. Man får følelsen av en uformell, gammeldags Country Club og atmosfæren er varm, komfortabel og hjemmekoselig.

Den ikoniske Anderson’s Bar – oppkalt etter Arthur Anderson, grunnleggeren av Peninsular Steam Navigation Company - er typisk britisk med mørkt treverk og peis. Fra Crow’s Nest har man den beste utsikten på dagtid og på kveldstid er det livemusikk. Ombord finnes også rikelig med plass til solbading, to basseng og to boblebad samt restauranter som blant annet italienske Sorrento, Ocean Grill og hovedrestauranten The Pacific Dining Room.

Se dekksplan for Adonia 2015-16 her.

Se dekksplan for Adonia 2016-17 her.

E-katalog for 2017-19

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive