Iona

P&Os nye flaggskip er det største noen sinne bygget for det britiske markedet, og tilbringer mye tid i Nordsjøen og våre egne fjorder.

Oversikt

  • Tonnasje: 184 700
  • Lengde: 337 meter
  • Passasjerkapasitet: 5 200 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1 800
  • Byggår: 2020
  • Registeringsland: Bermuda

Lugarer

Praktiske og smarte løsninger

Fra de minste til de største lugarene om bord, er innredningen og utformingen av rommene gjort med et nøysomt øye og sans for smarte løsninger. Allikevel er detaljene ivaretatt, og smakfulle designdetaljer er like selvfølgelige som god plass i skuffer og skap.

Spisesteder

Massevis å velge mellom

Alt i alt har Iona så mye som 30 spisesteder om bord, dersom du regner med puber, restauranter og mer avslappede områder. Faste måltidstider er avskaffet, så her kan du følge kroppens (og magens) egne rytme og spise når det passer deg.

1

Iona står for en lang rekke nyvinninger innen cruise, og særlig for det europeiske markedet. Én ting som er helt unik, er dog destilleriet om bord. Her skapes signatur-gin som ikke er å oppdrive noe annet sted.

2

Med både innendørs og utendørs bassenger, vil Iona kunne by på herlige badeopplevelser uansett vær. Dessuten vil hun være utstyrt med hele 16 boblebad og en rekke andre muligheter til velvære.

3

Det bankende hjertet i Ionas underholdningstilbud vil befinne seg under den enorme «Sky Dome», der du finner en stillig nattklubb, en kinosal med fire skjermer, basseng og mye annet moro.

4

Hengi deg til tematiske behandlingstilbud på skipets spa! På cruise i norske fjorder og til Island vil naturlige mineraler stå i fokus, mens på sør-europeiske cruise er livgivende oljer selvskrevne.