Riviera


  • Tonnasje: 66.084
  • Lengde: 239 m
  • Passasjerkapasitet: 1250 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 800
  • Byggår/renovert: 2012
  • Registreringsland: Marshalløyene

Riviera tilhører rederiets O-skipsklasse ("Oceania Class"), er søsterskipet til Marina og det nest nyeste skipet i Oceania Cruises' flåte. Hun ble sjøsatt i mai 2012 og rommer 15 dekk, hvorav 11 er passasjerdekk. Hele 580 av de 626 lugarene om bord er med balkong og begge skipenes interiør er designet av det norskbaserte selskapet Y&S Architecture and Interior Design. Riviera og Marina er middels store skip, tar 1.250 gjester og et mannskap på 800 personer.

Atmosfæren om bord på Riviera og Marina er preget av et gjennomgående fokus på design og detaljer - fra den praktfulle Lalique Grands Staircase til den imponerende Owner's Suite som er møblert med Ralph Lauren Home.

Som på Marina finnes det også her et stort utvalg restauranter - deriblant seks gourmetrestauranter med "open seating", samt den anerkjente restauranten La Reserve hvor mat og vin sammen står i fokus. Om bord finnes også Bon Appétit Culinary Center, Waves Grill, Artists Loft, Martinis, Baristas Coffee Bar, Red Ginger og Jaques.

Underholdningstilbudet på Riviera er stort, og her finnes det blant annet kasino, basseng, sauna, steamrom, treningssenter, putting green for golf, Canyon Ranch SpaClub, paddle tennis, shuffleboard, bibliotek, croquetbane, teater og butikker. 


Se dekksplan for Riviera her.

Søk & bestill cruise med Riviera her.
 


 

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive