Regatta


  • Tonnasje: 30.277
  • Lengde: 181 meter
  • Passasjerkapasitet: 684 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 400
  • Byggår/renovert: 1998/2011/2014/2019
  • Registreringsland: Marshalløyene
Regatta er Oceania Cruises' flaggskip og er søsterskipet til Nautica, Insignia og Sirena i rederiets R-skipsklasse ("Regatta Class"). 

Dekkene er i den fineste teak, spesiallaget stein og fliser, og skipets salonger, suiter og lugarer oser av luksuriøse og neo-klassiske møbler. Regatta tilbyr all luksus du kan forvente deg av et skip i denne klassen.

Om bord finner du fire "open seating"-restauranter, Canyon Ranch SpaClub - et spa og treningssenter i verdensklasse, kasino og 342 overdådige lugarer og suiter - hvorav 70 prosent av disse har balkong. Om bord finnes det også basseng, teater, samt åtte barer og salonger. Med kun 684 gjester å skjemme bort, sikrer det profesjonelle mannskapet på 400 personer at du bestandig føler deg velkommen og ivaretatt. 

Av restauranter om bord kan gjestene velge mellom følgende fem: Grand Dining Room, Toscana, Polo Grill, Terrace Café og Waves Grill. Av barer og salonger finnes blant annet Martinis, Grand Bar, Ship Lounge, Horizons og Polo Bar. På Regatta finnes også området Cabanas - en fredelig oase på soldekk med åtte private balinesiske dagsenger med plass til to personer. Her kan man blant annet nyte en kopp afternoon tea, massasje og fantastisk havutsikt i luksuriøse og fredelige omgivelser. 

Regatta ble sist renovert i juni 2019 som del av rederiets "OceaniaNEXT"-program, gjeldende for de fire Regatta-skipene (Insignia, Regatta, Nautica og Sirena). 

Se dekksplan for Regatta her.

Søk & bestill cruise med Regatta her.

 

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive