Nautica


  • Tonnasje: 30.277
  • Lengde: 181 meter
  • Passasjerkapasitet: 684
  • Mannskap: 400
  • Byggår/renovert: 1998/2014
  • Registreringsland: Marshalløyene

Nautica tilhører Oceanias R-skipsklasse ("Regatta Class") og er søsterskipet til Regatta, Insignia og Sirena.

Om bord favnes du av skipets unike varme og karakteristiske personlighet. Den neo-klassiske lobbyen, innredet med møblement og tekstiler som reflekterer Toscanas karisma og atmosfære, er det første som møter deg ved ombordstigning.

Senk skuldrene og slapp helt av i Cabanas - en fredelig oase på soldekk med åtte private balinesiske dagsenger for to personer. Her kan man blant annet nyte en kopp afternoon tea, massasje og fantastisk havutsikt i luksuriøse og fredelige omgivelser. Elegansen er gjennomført, i alt fra porselenet fra Villeroy & Boch til en særegen kunstsamling av tradisjonelle og moderne verker. På Nautica finnes det et stort utvalg barer, kafeer og salonger å besøke, og det anerkjente spa- og fitnessenteret Canyon Ranch SpaClub, skipets teater samt kasinoet byr på en rekke varierte opplevelser. Nautica har fem restauranter hvorav fire tilbyr "open seating". 

Nautica planlegges renovert sommeren 2020, som del av rederiets "OceaniaNEXT"-program, gjeldende for de fire Regatta-skipene (Insignia, Regatta, Nautica og Sirena). De tre resterende R-klasseskipene ble renovert i løpet av første halvdel i 2019. 

Se dekksplan for Nautica her.

Søk & bestill cruise med Nautica her.
 

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive