Marina


  • Tonnasje: 66.084
  • Lengde: 239 m
  • Passasjerkapasitet: 1250 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 800
  • Byggår/renovert: 2011
  • Registreringsland: Marshalløyene

Marina tilhører, sammen med Riviera, rederiets O-skipsklasse ("Oceania Class") og er et av de nyeste skipene i Oceania Cruises' flåte. Skipet har totalt 15 dekk, hvorav 11 er passasjerdekk, og hele 580 av de 626 lugarene om bord er med balkong. Interiøret på både Marina og Riviera er designget av det norskbaserte selskapet Y&S Architecture and Interior Design.

Fra den praktfulle Lalique Grand Staircase til den imponerende Owner's Suite som er møblert med Ralph Lauren Home - om bord på Marina er design og møblement en opplevelse i seg selv. På Marina og Riviera vil du gjenkjenne den kritikerroste sjarmen som man finner på Regatta, Insignia og Nautica. Mens countryklubbens uformelle atmosfære og mannskapets personlige service forblir den samme, tilbyr Marina og Riviera også fristende nye fasiliteter samt enda flere valgmuligheter enn de tre andre skipene i flåten.

Om bord finnes det et stort utvalg restauranter - deriblant seks gourmetrestauranter med "open seating" , samt den fantastiske La Reserve med fokus på sammenkoblingen mellom vin og mat. Om bord finnes også den nye Bon Appétit Culinary Center som er den eneste "hands-on"-kokkeskolen til sjøs, det nye berikelsessenteret Artists Loft, Horizons Bar, Waves Grill, kaffebaren Bartistas Coffee Bar, Canyon Ranch SpaClub, paddle tennis, shuffleboard, bibliotek, treningssenter, basseng, sauna, steamrom, golf putting green, croquetbane, teater, samt flere butikker, barer og lounger. Totalt er det et utvalg på hele åtte barer og salonger å velge mellom om bord Marina.

Se dekksplan for Marina her.

Søk & bestill cruise med Marina her.
 

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive