Insignia


  • Tonnasje: 30.277
  • Lengde: 181 meter
  • Passasjerkapasitet: 684 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 400
  • Byggår/renovert: 1998/2010/2014/2019
  • Registreringsland: Marshalløyene

Insignia tilhører Ocenia Cruises' R-skipsklasse ("Regatta Class") og er søsterskipet til Regatta, Nautica og Sirena.

Om bord finnes den europeisk-inspirerte femstjerners-restauranten Grand Dining Room, den italienske restauranten Tuscany, den fantastiske Polo Grill, frokost- og lunsjrestauranten Terrace Café, samt Waves Grill som ligger ved bassengområdet. Det finnes i tillegg fem barer og salonger om bord: Martinis, Grand Bar, Ship Lounge, Horizons Bar og Polo Bar. Andre fasiliteter ombord er blant annet Canyon Ranch SpaClub, teater og løpebane. Dekkene og balkongene om bord er i den fineste teak, spesiallaget stein og vakre fliser. Skipet har også kasino, basseng, tre boblebad, Internettkafé, bibliotek og butikker.

Om bord på Insignia finnes også området Cabanas - en fredelig oase på soldekk med åtte private balinesiske dagsenger med plass til to personer - såkalte "cabanas". Her kan gjester blant annet nyte en kopp afternoon tea, fantastisk havutsikt og massasje i luksuriøse og fredelige omgivelser.

Insignia ble sist renovert vinteren 2019 som del av rederiets "OceaniaNEXT"-program, gjeldende for de fire Regatta-skipene (Insignia, Regatta, Nautica og Sirena). 


Se dekksplan for Insignia her.

Søk & bestill cruise med Insignia her.

 

 

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive