Sirena

  • Tonnasje: 30.277
  • Lengde: 180,9 meter

  • Passasjerkapasitet: 684 (basert på to personer i hver lugar)

  • Mannskap: 400

  • Byggår/renovert: 1999/2016/2019

  • Registreringsland: Marshalløyene


Sirena tilhørte Princess Cruises under navnet Ocean Princess, men ble kjøpt av Oceania Cruises i 2014. Sirena ble sjøsatt våren 2016 som del av Oceanias R-skipsklasse ("Regatta Class"), sammen med Insignia, Nautica og Regatta.

Skipet ble renovert i Marseille, Frankrike, for ca. 40 millioner amerikanske dollar, og sjøsatt som Sirena i april 2016. Sirena har to spesialrestauranter (reservasjon nødvendig): Den nye Tuscan Steak og den populære Red Ginger. Menyen i Tuscan Steak, som er inspirert av Polo Grill og Toscana, omhandler i hovedsak saftig biff samt sjømat med en toscansk vri. Den eklektiske menyen tilbyr autentiske favoritter som feirer lidenskapen og tradisjonene ved det italienske kjøkken. I tilegg har skipets hovedrestaurant, Grand Dining Room, blitt gjort om til den Paris-inspirerte Jacques Bistro under lunsjtid. Bistroen er inspirert av restauranten Jaques som finnes om bord på Marina og Riviera, og i her vil det tilbys enkel og elegant fransk mat. På skipet finnes også Waves Grill, Terrace Café og kaffebaren Baristas. Du kan lese mer om restaurantene om bord på Sirena her.Med Sirena fortsetter Oceanias mangfoldige og destinasjonsrike seilingsruter å vokse, noe som appellerer til både erfarne globetrottere og lidenskapelige cruisere. Dekkene om bord er i den fineste teak, tilpasset stein og flis, og skipets salonger, barer og suiter oser av luksuriøs, neo-klassisk innredning. Sirena tilbyr all luksus man kan vente seg om bord et av Oceanias mellomstore skip. Sirena har blant annet fire restauranter med free-seating, et førsteklasses spa og treningssenter, åtte salonger og barer, kasino, og 342 overdådige suiter og luksuriøse lugarer - nesten 70 % av dem med privat balkong. Med kun 684 gjester å skjemme bort, sørger mannskapet på 400 at gjestene aldri må vente på noe som helst.

Sirena ble sist renovert våren 2019 som del av rederiets "OceaniaNEXT"-program, gjeldende for de fire Regatta-skipene (Insignia, Regatta, Nautica og Sirena). 

Søk og bestill cruise med Sirena her. 

Se dekksplan for Sirena her.

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive