Oceana

Oceana er familievennlig og alltid livlig, helt uten å kreve alt for mye av deg som gjest. Perfekt for deg som er på cruise for første gang!

Oversikt

  • Tonnasje: 77 000
  • Lengde: 261 meter
  • Passasjerkapasitet: 2 016 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 870
  • Byggår/Renovert: 2002
  • Registreringsland: Bermuda

Lugarer

Mulighetene for privatliv er mange!

De største suitene om bord på Oceana gir deg nesten 65 kvadratmeter privat boltreplass. Selv om det finnes større lugarer der ute i cruiseuniverset, tør vi påstå at P&O og Oceana har utnyttet plassen usedvanlig godt. Heller ikke i de mindre lugarene føles det noen sinne spesielt trangt.

Spisesteder

Fyll magen der du selv vil.

Det er mange forskjellige restauranter om bord på Oceana som kan gi deg flotte matopplevelser mot et mellomlegg. Vi vil allikevel slå et slag for noen av restaurantene der maten er inkludert i prisen: i Ligurian kan du komme og spise middag når det passer deg, mens The Plaza er stedet der du finner buffeten.

1

Du kan velge mellom et stort antall adspredelser du foretrekker når kvelden senker seg over skipet. Enten du vil prøve lykken på casino, gå på teater og se flotte show eller stå på scenen selv i karaokebaren, er mulighetene åpne for deg.

2

Som seg hør og bør på et britisk skip, er det mange steder å sette seg ned med et godt glass i sosialt lag. Enten du foretrekker en klassisk engelsk pub eller noe mer moderne og kanskje mer passende på eksotiske cruise, finner du det om bord.

3

Anledninger til sport og mosjon er det mange av om bord på Oceana, med både cricket, tennis, golf og en utvalg av svømmebassenger til disposisjon. Foretrekker du solotrening, kan du løpe på skipets løpebane på dekk 7.

4

For barn og ungdom er det også et lass med spennende aktiviteter på Oceana! Området The Reef er spesialtilpasset barn og unge helt opp til 17 år, med lekeområder, spill og massevis av plass helt fritt for de voksnes mas.