Nytt skip fra NCL

Ta en titt på Norwegian Prima!

Sommeren 2022 kommer Norwegian Cruise Lines nye stolthet – Norwegian Prima. Her kan du vandre langs Ocean Boulevard og få en 360 graders utsikt over hav og himmel, nyte luksusen i The Haven eller utsøkte måltider i en av de mange lekre restaurantene.

Et glimt av luksusen som kommer

Ah! Tenk å ta en dukkert i dette bassenget, her er det bare å drømme seg bort

Opplev skipet

Om bord på Norwegian Prime får du virkelig følelsen av plass, utsikt og hav. Prøv den spektakulære glassbroen – her kommer du tett på naturelementene! Her er det også to såkalte "infinity pools", hvor det føles som om bassenget går i ett med havet.

Kvelden kan du tilbringe i Indulge Outdoor Lounge, hvor det er levende ild som skaper stemning – etter å ha nytt et luksuriøst måltid i en av de mange restaurantene om bord.

Smak og behag

Du kommer ikke sulten hjem fra cruise! I Indulge Food Hall kan du på elleve ulike steder velge mellom menyer med spesielle signaturretter, og du kan enten spise inne i restauranten eller i den utendørs loungen.

Dessuten er det også restauranter langs Ocean Boulevard hvor du kan spise med panoramautsikt over havet. Du kan spise italiensk på Oda by Scarpetta eller meksikansk på Los Lobo, eller hva med amerikanske godsaker i Local Bar & Grill?

The Haven – et skip i skipet

For deg som ønsker å leve litt ekstra komfortabelt, kan vi anbefale å ta inn på The Haven, en egen del av skipet hvor du virkelig kan leve luksuslivet. Her er det et eget soldekk med rolig atmosfære og infinity pool, sauna, to private restauranter, lounge med praktfull utsikt, 24 timers butlerservice – en egen oase hvor din eneste oppgave er å slappe av og kose deg.

Spis middag med havutsikt i en av de eksklusive restaurantene i The Haven.

Hva er så spesielt med The Haven?

Klikk på videoen, så får du høre hvordan designerne tenkte da de designet The Haven – og se hva du har i vente.

Interessert i cruise med Norwegian Prima?

Se om du finner et cruise som passer i utvalget under.
✉️ Kontakt Ann Kristin på tlf 67 43 02 00, eller send en e-post til [email protected]