Norwegian Getaway


  • Tonnasje: 146,600
  • Lengde:  324 meter
  • Passasjerkapasitet: 4,028 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1.595
  • Byggår 2013
  • Registreringsland:  Bahamas
     
Norwegian Getaway er et av Norwegian Cruise Lines nyeste skip og startet sine seilinger fra Miami i januar 2014. 

Norwegian Getaway er søsterskipet til Norwegian Breakaway og er bygget av Meyer Werft. Som sin søster er også dette skipet fullspekket med moro for hele familien. Om bord kan man blant annet oppleve Illusionarium - en underholdningsarena hvor magi og illusjon står i sentrum. I den store vannparken kan lekne passasjerer prøve en av de fem skliene på dekk - hvorav en av dem inkluderer fritt fall og to andre former en spiralformet sklie.

Av det store restauranttilbudet om bord kan du også på dette skipet, som på Norwegian Breakaway, oppleve konseptet Ocean Blue med kjendiskokken Geoffrey Zakarian i spissen. Utover denne finnes det mange ulike underholdsningstilbud - deriblant det populære showet The GRAMMY Experience hvor tidligere Grammy-vinnere og -nominerte artister underholder live på kveldstid.

Av barer og puber om bord finnes blant annet 1940- og 1950-tallsinspirerte The Tropical Room, Sunset Bar - inspirert av Ernest Hemingsways hjem i Key West, Flamingo Bar & Grill og Sugarcane Bar

The Haven by Norwegian
Hvis du ønsker å unne deg og familien det beste om bord, anbefaler vi suiteområdet The Haven. Gjemt bort på øverste dekk, om bord på 8 av rederiets skip, ligger de mest luksuriøse, velutstyrte og romslige suitene som tilbys hos Norwegian Cruise Line. The Haven finnes på Norwegian Escape, Norwegian Breakaway, Norwegian Getaway, Norwegian Epic, Norwegian Gem, Norwegian Jade, Norwegian Jewel og Norwegian Pearl. Haven-området fremstår nærmest som "et skip i skipet" med egen restaurant (utvalgte skip), lounge, butler og 24 timers romservice gjennom hele ferien. I The Haven Courtyard ligger områdets solterrasse, basseng, treningsområde og boblebad, slik at du kan nye en avslappet og luksuriøs atmosfære i tilbaketrukne omgivelser - til tross for at det finnes flere tusen gjester om bord. Velg mellom fem suitekategorier med en størrelse på 28 - 454 mog med plass fra 3 til 8 personer. The Haven har også familievillaer med bl.a. eget barnesoverom, to bad og stue med spisebord for hele reisefølget (variasjoner kan forekomme avhengig av skip).

Se dekkpslan for Norwegian Getaway her.

Søk & bestill cruise med Norwegian Getaway her.
 Bestill katalog for 2017-19 her:

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive