MSC Seaside

  • Tonnasje: 160.000
  • Lengde: 323 meter
  • Passasjerkapasitet: 5.179
  • Mannskap: 1.413
  • Byggår/renovert: 2017
  • Registreringsland:
MSC Seaside er det første i en ny generasjon cruiseskip med revolusjonerende arkitektur og banebrytende teknologi. Hun er det første av MSC Cruises' skip som ble døpt i Miami (desember 2017), og seiler deretter i Karibia året rundt, med Miami som hjemmehavn. MSC Seasides søsterskip; MSC Seaview, sjøsettes i juni 2018.

Søk & bestill cruise med MSC Seaside her.

Les om MSC Cruises' nye "Dining Model" (gjelder Meraviglia, Seaside og Seaview (PDF).


Mer om skipet

MSC Seaside tilbyr en unik cruiseopplevelse i total harmoni med havet - takket være den gjennomtenkte og naturlige forbindelsen mellom inne- og utemiljø i skipets fellesområder. Et unikt promenadedekk gjør det mulig å ta lange spaserturer rundt hele det 323 meter lange skipet, hvor du også finner et vell av butikker, restauranter, kafeer, barer, soldekk og bassengområder - alle med fantastisk panoramautsikt over havet. Hele 73% av lugarene om bord har privat balkong, men skipet er først og fremst designet med fokus på solen og utendørsområder, og slik er Seaside også spesielt rettet mot det amerikanske markedet.I tillegg huser MSC Seaside et av de største og mest interaktive badelandene til havs. Som første cruiseskip kan hun skilte med Slide Boarding Technology, en futuristisk badelandsteknologi som kombinerer vannsklie og interaktive spill, og som garantert vil by på uslåelig moro for reisende i alle aldre.

MSC Yacht Club - for deg som søker det lille ekstra
MSC Seaside har, som MSC Seaview, MSC Meraviglia, MSC Divina, MSC Fantasia og MSC Splendida, en egen avdeling med suiter kalt MSC Yacht Club. Denne avdelingen er nærmest et ”skip i skipet” og passer perfekt for gjester som søker det lille ekstra. Her finnes en egen bar, egen restaurant og eget soldekk og basseng eksklusivt for MSC Yacht Club-gjestene. Gjester som bor her har dessuten all drikke inkludert i prisen (gjelder egne barer og restauranter tilhørende MSC Yacht Club) samt fra minibaren i alle suiter. Suitene har butlerservice. Les mer om MSC Yacht Club her.

Se dekksplan for MSC Seaside her.

Les om MSC Cruises' nye "Dining Model" (gjelder Meraviglia, Seaside og Seaview (PDF).
Les mer

E-katalog for 2017-2018

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive