MSC Grandiosa

  • Tonnasje: 181.000
  • Lengde: 331 m
  • ​Passasjerkapasitet: 6.334
  • ​Mannskap: TBA
  • ​Byggeår: 2019
  • ​Registreringsland: Italia

MSC Grandiosa ​er MSC Cruises' nye storsatsing og sjøsettes i 2019. 

​Livet om bord på MSC Grandiosa

​Galleria - den sentrale promenaden i skipet er fylt med butikker, restauranter og kafeer. Dette er rolige steder for å handle, spise og slappe av. På kvelden fylles skipets hovedåre med live-musikk, fest, lysshow i taket og underholdning. 

​Cirque de Soleil har skapt to helt ny show, eksklusivt for MSC Grandiosa. De fantastiske showene kan du oppleve i en spesialbygget, høyteknologisk sal mens du tar deg en god drink eller nyter en velsmakende middag.  

​MSC Bellisima treningssenter er utstyrt med det ypperste av treningsutstyr; fra technogym cardio til styrketreningsutstyr. Her finner du også et bredt utvalgt av treningstimer, og kan få hjelp av personlig trener til å komme i form, om du skulle ønske det. 

​Lugarer på MSC Grandiosa

Om bord kan du velge mellom flere typer lugarer fra innvendige studiolugarer for singlegjester til herlige suiter med privat boblebad. Familier eller vennegrupper på reise anbefales å booke familielugar; flere tilstøtende lugarer forbundet med dør i mellom. Her kan også skillene mellom balkongene fjernes for å skape et stort, felles uteområde for de reisende i gruppen. 

​Velger du MSCs Aurea-opplevelse ved bestilling av lugar, spiser du i en egen spesialrestaurant med fleksible spisetider og ubegrenset drikke. 

MSC Yacht Club er en egen rolig oase og et "skip i skipet". Her kan du nyte luksusen til en privat klubb med egen restaurant, soldekk og lounge-område, samtidig som du har tilgang til alle underholdningsmulighetene et stort skip har å by på.  

Søk og bestill cruise med MSC Grandiosa her. 


 

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive