MS Europa 2

Et av de vakreste skipene på havet tar deg med til eksotiske reisemål med fantastiske opplevelser om bord og i land.

Oversikt

  • Tonnasje: 42 830
  • ​Passasjerkapasitet: 500
  • Lengde: 225 meter
  • ​Mannskap: 380
  • ​Byggår/renovert: 2013
  • Registreringsland: Malta

Lugarer

Elegante suiter er det det dreier seg om.

Selv de minste suitene på MS Europa 2 er behagelig romslige, og måler 28 kvadratmeter. Interiøret er lyst og moderne, så uansett om du velger det rimeligste alternativet eller noe i en høyere klasse er du garantert smakfulle omgivelser. Veranda får du i alle suiter.

Spisesteder

Sublime matopplevelser over hele skipet.

Europa 2s seks restauranter kan alle skilte med spennende kulinariske opplevelser. De står alle for forskjellige mattradisjoner, men har det til felles at de bryter ny grunn innen disse, og holder et kvalitativt nivå som er uovertruffet til sjøs. La ganen glede seg til møtet med rettene!

1

Uansett hva slags sosialisering du foretrekker, kan én av barene om bord på MS Europa 2 gi deg de opplevelsen du ønsker. Hva med en ekte kubansk opplevelse på Collins eller tropiske spesialiteter på Pool Bar?

2

Det finnes mange typer underholdning på MS Europa 2, og både DJ, show og livemusikk holder en høy internasjonal standard. Det skjer noe hver eneste kveld, så du vil alltid finne noe å oppleve.

3

Ønsker du å lære noe nytt, er det et rikholdig kursprogram å ta del i. Matlaginsgkurs, bokbad og foredrag med kjente journalister og eksperter gir et godt utgangspunkt, men hvert cruise vil ha et tilpasset program.

4

All maten du blir servert om bord er så god at du ikke vil la deg begrense. Sørg derfor for at du setter av litt tid til å trene vekk de ekstra kaloriene i treningssenteret, på yogatimer eller andre gruppeaktiviteter.