MS Europa

Hapag-Lloyds flaggskip er blant de flotteste luksusskipene på havet i dag. Når du ser utvalget av destinasjoner vil du også bli imponert!

Oversikt

  • Tonnasje: 28 890
  • ​Passasjerkapasitet: 408 (basert på to personer i hver lugar)
  • Lengde: 198,6 meter
  • ​Mannskap: 280
  • ​Byggår: 1999
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Suiter, suiter, så langt øyet kan se!

Om bord på Europa er alle lugarene utformet som suiter, selv om størrelsen varierer avhengig av hva du betaler. Gjevest av alle suitene er Penthouse Grand-suiter, som det finnes to av om bord. Disse er på 85 kvadratmeter og kan skilte med butler, samt kostnadsfri internettilgang og minibar.

Spisesteder

Mat i kontinental stil – mange muligheter

Middagsserveringen foregår på faste plasser i hovedrestauranten, hvilket betyr at du kan selv velge når du ønsker å spise middag. Andre måltider serveres med fritt setevalg, og frokosten er i form av buffet, mens lunsj er à la carte. Maten på Europa er gjennomgående utmerket.

1

MS Europa er et familievennlig skip, selv om barnefamilier ikke utgjør størsteparten av gjestene om bord. Et eget lekeområde som er rettet mot barn opp til tolv år tar også imot de som er eldre, uten å tilby noe eget program.

2

Du har mange valgmuligheter om bord om du vil gi kroppen litt ekstra oppmerksomhet. Bassenget på Lido-dekket er på 15 meter, og det tilbys flere yoga- og pilatestimer i tillegg til vanlig trening.

3

Filosofien til mannskapet på MS Europa, er at de skal drive det beste cruiseskipet i verden. Dette oppnår de ved å være oppmerksomme på gjestenes ønsker, og ellers tilby den perfekte balansen av tilstedeværelse og tilbaketrukkethet.

4

MS Europa er vertskap for flere festivaler årlig: én er dedikert til klassisk musikk og én til teater, mens den siste er en samling cruise som går over flere perioder og vier seg til forskjellige sjangre innen populærmusikken.