MS Bremen

Hapag-Lloyds minste skip tar deg med til noen av cruiseverdenens mest spennende reisemål, og det i luksus!

Oversikt

  • Tonnasje: 6 752
  • ​Passasjerkapasitet: 155
  • Lengde: 111,5 meter
  • ​Mannskap: 100
  • ​Byggår/renovert: 1990/2010
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Et rom til ditt eget bruk.

De sju lugarkategoriene Bremen tilbyr, er i økende grad eksklusive og toppkategorien heter – på typisk, ydmyk Hapag-Lloydsk maner – suite. I disse lugarene kan du forvente god plass, spesialbehandling og toalettsaker av høy kvalitet. Selv om lugarene er laget så små som mulig, føles de aldri trange, snarere luftige og lyse.

Spisesteder

Mat og drikke fra et fantastisk kjøkken.

Mellom klokka 07.00 og 22.00 er kjøkkenet åpent, og selv om frokost og lunsj serveres i Bremen Club og middag i restauranten, kommer alt fra den samme fantastiske kilden. Ønsker du noe å bite i utenom disse måltidene, kan du også få dette i Bremen Club, Panorama Lounge, på Lido-dekket eller i din egen lugar.

1

MS Bremen kan skryte av et meget velutstyrt bibliotek, der den tilgjengelige lektyren til en hver tid speiler ekspedisjonen skipet er på. Så kan du raskt bli en ekspert på isbjørner om skipet befinner seg i Arktis.

2

Skipet kan tilbringe så mye som tre måneder i året i Antarktis, og dette gir mannskapet en unik og rik førstehåndserfaring med regionen. Få andre mannskap har like mye kunnskap å øse av i denne delen av verden.

3

Det er mange ting man kan lære seg om bord på MS Bremen: Et besøk i styrhuset vil gi deg en unik innsikt i hva som gjør ekspedisjoner i polområder unike, mens en runde i laboratoriet med marinbiologen kan gi deg ny kunnskap om arktisk fauna.

4

Har du noen ekstra kroner å bruke på ekspedisjonscruise med MS Bremen, kan du også forhøre deg med våre eksperter om å bli fraktet til havnen der cruiset begynner i Hapag-Lloyds enge private jetfly.