Cruise i Middelhavet 2019-20

I solfylte Middelhavet og på populære Kanariøyene venter det ypperste vår verdensdel har å by på av kunst, kultur og shopping.


Populære storbyer som Barcelona, Roma, Venezia og Istanbul ligger alle i overkommelig avstand fra havnen. Fra slutten av april til midten av november er den mest populære sesongen og størst utvalg av cruise i området, men også resten av året kan man reise på cruise i Middelhavet og til Kanariøyene.

Vi representerer 20 forskjellige rederier og kan tilby seilinger i Middelhavet året rundt.
 

Nyttig informasjon om cruise i Middelhavet og Kanariøyene

Sesong og klima

Sommeren er den varmeste årstiden i Europa, og i månedene juni, juli og august er temperaturene høyest. Den beste tiden å reise til Middelhavet på er kanskje mai eller begynnelsen av juni, før temperaturene blir altfor høye. Høsten er også en fin tid å reise, med behagelig klima.

Enkelte rederier, som italienske Costa Cruises og MSC Cruises, tilbyr cruise i Middelhavet året rundt. Noen rederier har også seilinger fra Spania til Kanariøyene og Madeira i vintermånedene. På vinteren trenger man altså ikke å reise mer enn 3-4 timer med fly for å oppleve sol og varme.


Priser, pakkereiser og fly

Sommeren er høysesong for cruise i Middelhavet og spesielt populært er det i skoleferien. Da møter du også på flest barnefamilier som er avhengig av fri fra skoler og som gjerne planlegger i god tid. Kan du reise i mai eller begynnelsen av juni eller på høsten vil prisene som regel være lavere.
På forespørsel kan vi finne turer som inkluderer overnatting og fly for alle våre cruise. Ønsker du å oppleve noe spesielt, tilbyr vi flere temareiser med alt fra bryllupsreiser eller jubileumscruisedykking, mat og vin, sport og trening eller familieaktiviteter. Våre ansatte sitter klare for å finne en tur som passer deg.
 

Historiske steder, deilig mat og badeferie

Severdigheten står nærmest i kø og venter på å bli utforsket når man er på cruise i Middelhavet og Kanariøyene. Fra Colosseum og Vatikanet i Roma til det skjeve tårn i Pisa, antikke Efesos med sine godt bevarte ruiner og den blå moské i Istanbul.

I det vestlige Middelhavet besøker skipene gjerne større byer. De fleste befinner seg like ved havet eller en kortere tur fra havnen. Her kan man opplevde de fasjonable badestedene langs Den franske riviera, leve det gode liv i Sorrento og på Capri, reise tilbake i tid i Pompeiis enestående ruiner eller shoppe i Barcelona.

Det østlige Middelhavet preges av solfylte strender og svunne sivilisasjoner, bl.a. de myldrende basarene i Izmir og Istanbul, Olympia – de olympiske lekers vugge, pittoreske Santorini, Mykonos med sine fantastiske strender og vakre Dubrovnik, som oser av historie.


Cruise med barn i Middelhavet og Kanariøyene

Sol, bad og den geografiske nærheten med korte flyreiser gjør Middelhavscruise attraktivt for de aller fleste, fra barnefamilier til førstegangscruisere og de som har reist i Europa mange ganger tidligere. Europa er relativt lite og man kan oppleve mange byer og steder i løpet av et cruise. Dette gjør Middelhavet og Kanariøyene til svært populære cruisedestinasjoner for barnefamilier.

Sommeren er den varmeste årstiden i Europa og grunnet skoleferiene er det stort antall barnefamilier på Middelhavscruise i sommermånedene og også høstferien.

Mange rederier har spesialisert seg på aktiviteter for barn og har tilrettelagt for familier som ønsker å reise på cruise. Rederier som Disney Cruise Line, Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line, Costa Cruises og MSC Cruises har alt fra aktivitetsklubber, barnepass, turer og reisemål som passer for deg med store og små barn.

Les om cruise med barn og anbefalte familierederier her.

 

 

 
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive