MS Spitsbergen

  • Tonnasje: 7.025
  • Lengde: 97,53 meter
  • Passasjerkapasitet: 320
  • Byggår/Renovert: 2009/2016

MS Spitsbergen er oppkalt etter Norges arktiske kronjuvel; øygruppen Spitsbergen. Hurtigruten har en lang tradisjon med reiser til Spitsbergen der rederiet har vært i cruisefart siden Sportsrutens dager i 1896. 

Etter en totalombygging vil MS Spitsbergen fra mai 2016 bli en del av Hurtigrutens flåte. Skipet vil ha høy standard med komfortable og moderne fellesområder og lugarer. Et friskt skandinavisk design reflekterer havets fargepaletter.

Fra sommeren 2016 vil MS Spitsbergen seile langs norskekysten og ta over for MS Midnatsol som skal til Antarktis. Skipet vil fra mai 2016 seile parallelt med MS Lofoten og stoppe i alle havnene som MS Lofoten stopper i på dagtid.

MS Spitsbergen vil ikke stoppe i havnene som Hurtigruten vanligvis stopper ved om natten, dette vil gi deg mer tid i havnene på dagtid. Alle Hurtigrutens utflukter vil være tilgjengelige, og MS Spitsbergen vil følge rederiets sesongkonsept, som betyr at du kan få oppleve Lyngenfjorden i mai. I tillegg vil skipet også seile inn i Geirangerfjorden på nordgående seiling hele perioden.

MS Spitsbergen er moderne og miljøvennlig, og vi vil gjøre ytterligere forbedringer for å redusere utslipp og drivstofforbruk. Skipet vil bli utrustet for seilinger i arktiske farvann. Størrelsen og manøvreringsevnen til den nye skipet er perfekt for seilinger langs kysten. MS Spitsbergen vil gi deg som en gjest en enda nærmere opplevelse av naturen. Skipet kommer også til å være utstyrt og tilpasset fremtidige seilaser i polare farvann.

Se dekksplaner for alle Hurtigrutens skip her (PDF, sept. 2017).

Søk og bestill cruise med MS Spitsbergen her. 
E-katalog Norge for 2018-2019

E-katalog Explorer for 2018-2019

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive