MS Midnatsol


  • Tonnasje: 16.151
  • Lengde: 135,75 m
  • Passasjerkapasitet: 1.000
  • Byggår/Renovert: 2003

 
MS Midnatsol er et av Hurtigrutens Millennium-klasseskip, sammen med MS Finnmarken og MS Trollfjord. Skipet er dedikert til den vakre, norske sommeren. MS Midnatsol seiler langs norskekysten fra mai til september, og resten av året seiler hun i Antarktis og de chilenske fjordene.

MS Midnatsol har en sterk miljøprofil og et moderne design. Hun er lysets skip og det fjerde skipet i Hurtigrutens histore med havnet Midnatsol. Med dette navnet var det naturlig at designen på skipets interiør er preget av sola, lyset og den magiske natten man kan oppleve i Nord-Norge. Om bord på skipet finnes bl.a. store og komfortable utsiktssalonger, flere barer og kafeer, internettkafé, sauna, trimrom og utendørs boblebad.

MS Midnatsol er et skip i isklasse 1C, utstyrt med avansert teknologi som gjør henne meget godt egnet for ekspedisjoner i Antarktis. Skipet tilbyr også ekspedisjonscruise til Patagonia. Fra april 2018 vil MS Midnatsol ha et eget ekspedisjonsteam om bord når hun seiler langs norskekysten (mai - september). Du kan delta i interessante forelesninger inne på kipet og ute på dekk. Dette gjør reisen både spennende og læringsrik! Temaene varierer fra sesong til sesong, og områdene skipet seiler i. Det er ekspedisjonsteamet som er ansvarlige for forelesningsprogrammet, og de arrangerer også daglige samlinger på ettermiddagen. Ekspedisjonsteamet har ett mål: Å forsterke opplevelsene dine underveis ved å ta deg enda tettere på naturen, dyrelivet og kulturen langs norskekysten. 

MS Midnatsol er også Hurtigrutens TV-stjerne som hovedrolleinnehaver i serien Hurtigruten 365 som ble vist på NRK, hvor skipet og hennes besetning ble portrettert.MS Midnatsol til Antarktis

MS Midnatsol ble i september 2016 flyttet fra norskekysten til Antarktis. Dette innbærer at Hurtigruten nå har to skip i Antarktis; MS Midnatsol og MS Fram.

Se dekksplaner for alle Hurtigrutens skip her (PDF, sept. 2017).

Se dagsprogram for cruise i Antarktis med MS Midnatsol her.

Finn & bestill cruise med MS Midnatsol her.

 
E-katalog Norge for 2018-2019

E-katalog Explorer for 2018-2019

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive