MS Fridtjof Nansen

  • Tonnasje:
  • Lengde: 140 m.
  • Passasjerkapasitet: 530
  • Byggår/renovert: 2019
  • Registreringsland: 
MS Fridtjof Nansen er det andre av Hurtigrutens to nye ekspedisjonsskip som bygges på hybridteknologi. MS Roald Amundsen bygges av Kleven Verft og ventes levert i juli 2018, mens MS Fridtjof Nansen skal sjøsettes i 2019.

Med Hurtigrutens revolusjonerende hybridteknologi, vil MS Fridtjof Nansen være nesten identisk til søsterskipet MS Roald Amundsen. Den moderne teknologien, kombinert med Hurtigrutens 125 år lange erfaring, vil en ekspedisjonsreise med MS Fridtjof Nansen bli en fantastisk opplevelse.

Søk og bestill cruise med Fridtjof Nansen her. 


Mer om skipet

De fantastiske omgivelsene som besøkes vil bli reflektert i et vakkert og komfortabelt interiørdesign. Skandinavisk naturmateriale som granitt, eik, bjørk og ull vil bli brukt til å skape avslappende og stilfulle lugarer og fellesområder. Alle lugarer om bord på både MS Roald Amundsen og MS Fridtjof Nansen vil være utvendige, og hele 50% vil være med privat balkong. Suitene over skipets akter har utendørs boblebad med spektakulær utsikt.

Kjernen i opplevelsen om bord er Nansens Science Center, et sted hvor gjestene og ekspedisjonsteamet kan møtes for å skape en dypere forståelse av områdene som utforskes. Senteret vil også være ekspedisjonstemaets base.

MS Fridtjof Nansens tre restauranter byr på fantastisk mat, med menyer som er hentet fra våre nordiske mattradisjoner samt internasjonale retter med lokal inspirasjon. Nyt måltidene i Aune (hovedrestauranten), Fredheim (internatsjonalt kjøkken) eller i Lindstrøm (spesialrestauranten der du kan oppleve raffinert og moderne norsk og nordisk matlaging). 

Ettermiddagene kan brukes i skipets trenings- og velværesenter, i elegante Explorer Lounge, eller man kan nyte landskapet og solnedgangen på de store innen- og utendørs observasjonsdekkene. "Infinity-basseng" og boblebad er bare noen av høydepunktene.

MS Fridtjof Nansen har spesialdesignet ekspedisjonsutstyr; deriblant kajakker, Blueye undervannsdroner og mindre tenderbåter for trygge landganger i avsidesliggende områder. 

Hybridskipet kommer til å hylle arven fra sitt navn - den norske utforskeren, vitenskapsmannen og fredsprisvinneren Fridtjof Nansen. Kjent for sine innovasjoner innen arktiske ekspedisjoner, ledet Nansen den første kryssingen av Grønland på ski. Han er nok likevel kanskje mest kjent for sitt forsøk på å nå den geografiske nordpolen under Fram-ekspedisjonen (1893 - 1896).
 
Les mer

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive