MS Zuiderdam

  • Tonnasje: 82.305
  • Lengde: 285 meter
  • Passasjerkapasitet: 1.916 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 817
  • Byggår/renovert: 2002/2015
  • Registreringsland: Nederland
 
MS Zuiderdam er Holland America Lines første skip i Vista-skipsklassen. I samme klasse tilhører også MS Oosterdam, MS Westerdam og MS Noordam. Denne skipsklassen ble designet for å tiltrekke yngre og mer aktive passasjerer. 

MS Zuiderdam ble renovert i 2015 og det finnes nå bl.a. 25 nye lugarer og et populært nytt spisested om bord: The Dive-In ved Terrace Grill er en utendørs grill med bistro-stil. Denne ligger ved Lido Pool og serverer hamburgere, pølser og pommes frites. I tillegg har også skipets hovedrestaurant (Vista Dining Room), Neptune Lounge, Greenhouse Spa & Salon samt Canaletto Restaurant blitt modernisert. Skipet omfavner også den nyeste miljøteknologien med blant annet bruk av diesel-elektrisk kraftverk for optimal energieffektivitet.

I tradisjonell Holland America-stil er det store mengder kunst og antikviteter om bord. Skipsklassen har 11 passasjerdekk og om bord på Zuiderdam finnes fem ulike restauranter, deriblant Pinnacle Grill som er tildelt tittelen “Beste Spesialitetsrestaurant” innenfor cruiseindustrien av prestisjetunge Port Hole Magazine i USA. Det finnes også et stort utvalg barer og salonger, svømmebasseng både inne og ute, Greenhouse Spa & Salon, et stort og velutstyrt treningssenter og basket- og volleyballbane for de aktive.

Se dekksplan for ms Zuiderdam her.

Søk & bestill cruise med ms Zuiderdam her.

E-katalog for 2019-20

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive