MS Koningsdam

  • Tonnasje: 99.500
  • Lengde: 285 m.
  • Passasjerkapasitet: 2.650 gjester (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1.025
  • Byggår/renovert: 2015
  • Registreringsland: Nederland

MS Koningsdam er Holland America Lines nyeste skip og det første i skipsklassen Pinnacle. ms Koningsdam ble sjøsatt i februar 2016. 

Vi har seilt med ms Koningsdam i Middelhavet. Les vårt reisebrev her.

ms Koningsdam tilbyr flere innovative konsepter samt nye offentlige rom og møtesteder, samtidig som det verner om rederiets populære fasiliteter. De arkitektoniske elementene om bord er inspirert av musikk, og interiøret blander en frisk og moderne styling med rederiets berømte klassiske eleganse. Skipet ble designet av Adam D. Tihany og Bjørn Storbraaten. Sistnevnte arkitekt samarbeidet også med rederiet på ms Eurodam og ms Nieuw Amsterdam

Med sine 912 balkonglugarer, av totalt 1.330 lugarer om bord, er ms Koningsdam det skipet i Holland America Lines flåte som har flest lugarer med privat balkong. 

Koningsdam har et spesielt fokus på familier og gjester som enten reiser alene eller som ønsker å bo alene32 lugarer er tilpasset familier og 12 lugarer er spesielt designet for single gjester. Familielugarene har plass til fire-fem personer, har to bad og er 60-70 m2 store. Singellugarenes størrelse er ca. 40 mog spredt over flere av skipets dekk - både foran, akterut og midtskips. 

Skipet vil seile i Nord-Europa, Norge inkludert, gjennom sommeren 2016. Les mer her (engelsk tekst).

Se dekksplan for ms Koningsdam her.

Søk og bestill cruise med ms Koningsdam her. 

E-katalog for 2019-20

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive