Hanseatic Inspiration

Hanseatic Inspiration er Hapag-Lloyds nyeste familiemedlem. Sammen med søstrene Hanseatic Nature og Hanseatic Spirit bærer hun videre Hanseatic-navnet fra rederiets første ekspedisjonsskip.

Oversikt

  • Tonnasje: 16 100
  • ​Passasjerkapasitet: 230
  • Lengde: 139 meter
  • ​Mannskap: 175
  • ​Byggår/renovert: 2018
  • Registreringsland: Malta

Lugarer

Nærhet til omgivelsene inne og ute

Hanseatic Inspiration har en lugar som passer deg, og selv de rimeligste er på imponerende 22 kvadratmeter. Stalltipset hvis du er ute etter mye lugar for pengene, er Panoramic-lugarene, som er utstyrt med panoramavinduer i full høyde. Dessuten er French Balcony-lugarene luftige og flotte.

Spisesteder

Mat og drikke i skjønn forening.

Tre restauranter med varierende grad av eksklusivitet er tilgjengelige om bord. Restaurant Hanseatic er skipets hovedrestaurant, og her serveres frokost lunsj og middag. Det samme er tilfellet i litt mindre formelle Lido, som er buffetrestauranten. Skipets mest eksklusive spisested er Nikkei, som serverer opp til 44 gjester moderne asiatisk og sør-amerikansk mat.

1

Hapag-Lloyds ekspedisjonsskip har en sterk profilering mot det tyske markedet, og Hanseatic Inspiration er det eneste av de tre der engelsk snakkes om bord. Du er herved advart!

2

Hanseatic Inspiration har et stort og moderne treningssenter på hele 100 kvadratmeter. Her finner du alt du trenger for å kunne bedrive enkelt- eller gruppetrening dagen igjennom.

3

Bassenget på Hanseatic Inspiration er plassert på dekk, men har et avtagbart tak, slik at man kan kose seg i vannet uansett vær. Bassenget er naturligvis oppvarmet til en behagelig temperatur i kjølige strøk.

4

Normalt vil du få flere sjanser til å ta en tur i skipets Zodiac-båter daglig. Her deles gjerne turgrupper etter språk, og ledes av de dyktige ekspertene som også er tilgjengelig utenom utflukter til å berike din kunnskap om reisemålet.