GRAND VOYAGE MED QUEEN MARY 2

Stilfullt til fingerspissene og alle de klassiske destinasjonene på ett cruise

Southampton – Southampton || 71 netter || Queen Mary 2 || 10.01 – 22.03.22

Vinteren 2022 plotter Queen Mary 2 ut kursen til et eksotisk 71-netters cruise til karibiske rytmer av calypso og samba i Sør-Amerika. Kryss Atlanterhavet og se hele den østlige kysten av Sør-Amerika helt ned til Kapp Horn. Med en forlokkende blanding av utforskning, læring og avslapping kan du oppleve et stort utvalg av unike og livlige kulturer på vei sørover mot Kapp Horns naturskjønnhet.

Ikoniske skip, verdenskjente havner

Med røtter 180 år tilbake i tid, er Cunard sannsynligvis verdens mest berømte rederi. Det hele startet i 1840 da Sir Samuel Cunard dro sjøveien over Atlanteren for å levere post. Rederiet er i dag det siste som seiler i fast linjetrafikk mellom USA og Europa - på transatlantiske cruise med Queen Mary 2.

Cunard kombinerer tradisjon med innovasjon, og flåten er blant de yngste til sjøs. Skipene er moderne bygget, men klassisk og tidløst innredet. Her får du følelsen av å reise tilbake i tid til de gamle linjeskipenes storhetstid. Et cruise med Cunard er mer enn et cruise, det er en opplevelse og en reise i maritim historie.

Øyparadis i Karibien, New York, Philipsburg, Ria de Janeiro, Montevideo og mye mer

Se mange av de mest spennende øyparadisene i Karibien på ett eneste cruise. Reis i stil om bord på Cunards fantastiske flaggskip Queen Mary 2, og opplev formelle aftener som tar deg tilbake til cruiseskipenes gullalder.

På dette cruiset besøker Queen Mary 2 havner som New York, Philipsburg, Rio de Janeiro og Montevideo, med overnattingsbesøk i de to siste. Ønsker du et hotellopphold her, hjelper vi gjerne med dette – Cunard har sørget for ledige rom på noen av de mest ikoniske overnattingsstedene i disse kjente byene.

Air France A340 over Maho beach © neufal54, Pixabay
right

I verdenskjente Rio de Janeiro i Brasil og Montevideo i Uruguay, ligger skipet over natten, slik at du kan ta en helkveld og hotellovernatting i land hvis du vil.