GRAND VOYAGE MED QUEEN MARY 2

Stilfullt til fingerspissene og alle de klassiske destinasjonene på ett cruise

Southampton – Southampton || 71 netter || Queen Mary 2 || 10.01 – 22.03.22

Vinteren 2022 plotter Queen Mary 2 ut kursen til et eksotisk 71-netters cruise til karibiske rytmer av calypso og samba i Sør-Amerika. Kryss Atlanterhavet og se hele den østlige kysten av Sør-Amerika helt ned til Kapp Horn. Med en forlokkende blanding av utforskning, læring og avslapping kan du oppleve et stort utvalg av unike og livlige kulturer på vei sørover mot Kapp Horns naturskjønnhet.

Ikoniske skip, verdenskjente havner

Med røtter 180 år tilbake i tid, er Cunard sannsynligvis verdens mest berømte rederi. Det hele startet i 1840 da Sir Samuel Cunard dro sjøveien over Atlanteren for å levere post. Rederiet er i dag det siste som seiler i fast linjetrafikk mellom USA og Europa - på transatlantiske cruise med Queen Mary 2.

Cunard kombinerer tradisjon med innovasjon, og flåten er blant de yngste til sjøs. Skipene er moderne bygget, men klassisk og tidløst innredet. Her får du følelsen av å reise tilbake i tid til de gamle linjeskipenes storhetstid. Et cruise med Cunard er mer enn et cruise, det er en opplevelse og en reise i maritim historie.

Øyparadis i Karibien, New York, Philipsburg, Ria de Janeiro, Montevideo og mye mer

Se mange av de mest spennende øyparadisene i Karibien på ett eneste cruise. Reis i stil om bord på Cunards fantastiske flaggskip Queen Mary 2, og opplev formelle aftener som tar deg tilbake til cruiseskipenes gullalder.

På dette cruiset besøker Queen Mary 2 havner som New York, Philipsburg, Rio de Janeiro og Montevideo, med overnattingsbesøk i de to siste. Ønsker du et hotellopphold her, hjelper vi gjerne med dette – Cunard har sørget for ledige rom på noen av de mest ikoniske overnattingsstedene i disse kjente byene.

Bestill Grand Voyage med Queen Mary 2 i 2022

Avreisedato
2022-01-10
Avreisehavn
Southampton
Antall netter
71 netter
Lugarkategori
Innvendig lugar
Pris fra
Per person i dobbeltlugar
96,369,-
Avreisedato
2022-01-10
Avreisehavn
Southampton
Antall netter
71 netter
Lugarkategori
Pris fra
Per person i dobbeltlugar
127,693,-

Prisen inkluderer

  • Opphold i valgt lugarkategori
  • Ombordkreditt i alle lugartyper er inkludert i dette spesialtilbudet fra Cruise.no????????
  • Mat i de fleste restaurantene om bord, samt romservice
  • Tips til personalet

1

I verdenskjente Rio de Janeiro i Brasil og Montevideo i Uruguay, ligger skipet over natten, slik at du kan ta en helkveld og hotellovernatting i land hvis du vil.

2

St. Maarten er kjent for sin internasjonale flyplass, der du kan sitte på stranden med en drink og se flyene komme inn for landing rett over hodet ditt.

3

Det er ikke mange byer som representerer alle aspekter ved Sør-Amerika som det Rio de Janeiro gjør. Benytt sjansen til å tilbringe en natt i land og opplev alt denne livlige byen har på programmet.

4

Kapp Horn ligger på sydspissen av det søramerikanske kontinentet. Det er kjent for å være værbitt og ugjestmildt, men på gode dager kan det by på noen av verdens absolutt vakreste naturopplevelser.