Disney Wonder

Et fantasifullt stykke ferieopplevelse som seiler på Karibien og USAs vestkyst med fornøyde voksne og barn.

Oversikt

  • Tonnasje: 85 000
  • Lengde: 294 meter
  • Passasjerkapasitet: 1 750
  • Mannskap: 945
  • Byggår/renovert: 1999
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

En helt egen plass til deg og dine

De aller fleste lugarer om bord er innredet med tanke på familier. Det betyr ekstra plass, og i mange tilfeller større bad med eget toalettrom. At Disney Wonder har noen av cruiseverdenens største standardlugarer er et velkjent faktum og en av de tingene som gjør rederiet perfekt for familier.

Spisesteder

Med høy kvalitet i alle ledd

Disney Wonder tilbyr – som de andre skipene i rederiets flåte – et rullerende matkonsept, der du spiser i forskjellige restauranter hver dag, men serveringspersonalet følger deg. Dermed får du det beste av ukjente og velkjente opplevelser under maten. Trenger du fri, kan du ta en middag på Palo mot et mellomlegg.

1

Gjestene som drar på cruise med Disney Wonder er i all hovedsak amerikanske familier. Du kan regne med at det aller meste som skjer om bord er rettet mot dette publikummet.

up
2

Underholdning er selvsagt juvelen i kronen hos Disney. De to teatrene om bord har fokus på henholdsvis sceneshow og film, og du kan se filmer fra Disneys studioer før de kommer på kino.

down
3

For barna er det utrolig mye morsomt å finne på! Bassengene er selvfølgelig populære for barn i alle aldre, og vannsklien har en jevn strøm av badeglade unger gjennom hele åpningstiden – fra kl. 9 til 18.

down
4

Med så mange anledninger til å slappe av og spise god mat, er det godt å vite at du har sjansen til å få tatt vare på kroppen om bord også. Disney Wonder kan lokke med både spa og et godt utstyrt treningssenter.

down
down
down
sort
down

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk
check-circle

Andre skip

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere nettsiden vår.