Disney Magic

En magisk cruiseferie venter deg i Karibien eller Europa om bord på dette skipet som tar deg til Disneyland på de sju hav!

Oversikt

  • Tonnasje: 83 338
  • Lengde: 294 meter
  • Passasjerkapasitet: 1 750 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 945
  • Byggår/renovert: 1998/2013
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Kjent for romslige lugarer

Lugarene på Disney Magic er utformet med familien i høysetet, og selv om noen får bare rommer tre personer, er de aller fleste innredet for å ha plass til fire eller flere. Velger dere en Concierge Royal-suite, får dere nesten 100 kvadratmeter og sengeplass til opp til sju mennesker.

Spisesteder

Holder deg mett og utørst på hele reisen

Med plass til opp mot 2 000 gjester, som gjerne skal spise på omtrent samme tidspunkt, er Disney Magic godt forberedt med sine ni restauranter der maten er inkludert i prisen og fire der du kan spise mot et lite mellomlegg.

1

Selv om det er mye mat som er inkludert i billetten, bør du unne deg og en du er glad i et måltid på skipets flotteste restaurant, Palo. Her serveres det norditalienske retter i en varm og innbydende atmosfære.

up
2

Skipet legger til i havn stort sett hver dag på karibiske cruise, og hvis du ønsker å kjenne landjorda under føttene er det bare å melde seg på kontoret for gjestetjenester og havneopplevelser på dekk 3. Her finner du også shopping.

down
3

For barna finnes det vel knapt noe som er mer fantastisk enn å kunne bli stylet til å ligne en Disney-prinsesse eller superhelt. Mot et mellomlegg ordner Bibbidi Bobbidi Boutique full «makeover» med sminke, kostyme og alt som trengs.

down
4

Til tross for en sterk fokus på barnas ferie om bord på Disney Magic, er ikke de voksne helt glemt heller. Sett av litt tid til å være alene på spa-avdelingen eller gi kroppen litt ekstra oppmerksomhet i treningsstudioet.

down

Andre skip

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere nettsiden vår.