Disney Fantasy

La fantasien løpe løpsk om bord på Disneys kanskje aller flotteste cruiseferier i Karibien.

Oversikt

  • Tonnasje: 129 690
  • Lengde: 339,5 meter
  • Passasjerkapasitet: 2 500 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1 458
  • Byggår: 2012
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Noen av havets romsligste rom.

Som det familieorienterte rederiet de er, har Disney sørget for at det er god plass i selv de rimeligste lugarene om bord på Fantasy. Allikevel er det helt i orden å finne ekstra god plass, slik at du kan ha med svigerforeldrene i tillegg til alle barna – de største suitene er på 165 kvadratmeter!

Spisesteder

Stort utvalg til store apetitter.

Disney Cruise Line har et overveiende amerikansk klientell, noe som gjør at forventningene til matserveringen er høye. Besetningen i kjøkkenene om bord på Disney Fantasy leverer varene og vel så det, både i restaurantene der maten er inkludert i prisen og der du betaler ekstra.

1

Disney Cruise Line har sin egen private øy i Bahamas, Castaway Cay. Her stopper Disney Fantasy på flere av sine karibiske cruise – her du kan gå i land og tilbringe litt kvalitetstid i familie- eller voksenområdet.

2

Voksenområder finner du også om bord på Disney Fantasy – Quiet Cove er et herlig sted å tilbringe noen timer på dagtid, mens Europa er stedet for å finne nye bekjentskaper etter at barna er i seng.

3

Vil du underholdes sammen med hele familien, er teateret det naturlige stedet å begynne på skipet. Her serveres mange forskjellige forestillinger, så dere kan gå flere ganger uten å se det samme om igjen.

4

Både store og små kan delta i moroa med kroppslig utfoldelse i treningssenteret – der det arrangeres noen kostnadsfrie gruppetimer. Ønsker du et mer tilpasset program, kan du snakke med den personlige treneren.

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk