Disney Dream

Barnevennlig og fylt til randen med kjente og kjære figurer, menyer og interiør. Du vet hva du får, men ikke bli overrasket om du blir overrasket!

Oversikt

  • Tonnasje: 129 690
  • Lengde: 339,5 meter
  • Passasjerkapasitet: 2 500 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1 458
  • Byggår: 2011
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

God plass til hele familien

Flåten til Disney Cruise Line er utstyrt med noen av de største standardlugarene som er å oppdrive i bransjen, og særlig i populærsegmentet. Dette betyr mer plass til shopping (det kommer du til å trenge), bedre muligheter til å ta en pause fra andre gjester eller en god natts søvn.

Spisesteder

Som vanlig leverer Disney varene

I et cruisemarked der stadig flere skip satser på alt for mange restauranter om bord, gir Disney Dream deg et knippe virkelig gode à la carte-spisesteder inkludert i prisen. Eller ta en pause fra de faste bordsettingene og gå for et måltid bare for de voksne på Palo på dekk 12.

1

Underholdning står selvfølgelig i høysetet om bord på Disney Dream. Både scenen og lerretet er fylt med stjerner og velkjente figurer fra Disney-universet. Showene er rettet både mot familier og voksne.

up
2

På cruise med Disney Dream er sjansene gode for å treffe på dine favorittfigurer fra de kjente filmene. Enten det er Mikke eller Langbein, Kaptein Krok eller en av de mange eventyrprinsessene – de er alle her.

down
3

For de aller fleste handler et cruise med Disney Dream om å gi barna en opplevelse for livet. Donald og Mickey-bassengene er hjertet i de daglige badeaktivitetene, med en veldig populær vannsklie.

down
4

Selv om Disney Dream er tilrettelagt for barn, skal ikke de voksne kjede seg om bord heller. Trenger du et avbrekk fra de minste, kan du finne veien til Quiet Cove, et område bare for de voksne – perfekt for en pause.

down

Andre skip

Vi bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere nettsiden vår.