Disney Wonder

  • Tonnasje: 85.000
  • Lengde: 294 meter
  • Passasjerkapasitet: 1.750
  • Mannskap: 945
  • Byggår/renovert: 1999
  • Registreringsland: Bahamas

Disney Wonder er det andre skipet i Disney Cruise Lines flåte og tilhører, sammen med Disney Magic, rederiets Magic-skipsklasse.

Disney Wonder har, slik som de andre tre skipene i flåten, to karakteristiske røde skorsteiner, og minner om linjeskipene som i gikk i trafikk i 1930-årene. 

Disney Cruise Line tilbyr alt man kan tenke seg av barne- og ungdomsaktiviteter, slik man også er kjent med fra andre rederier. Det som imidlertid skiller Disney Wonder og de andre Disney-skipene fra mengden, er det store utvalget aktiviteter som er skreddersydd for hele familien både på dag- og kveldstid.

Om bord finnes selvsagt barneklubber med tematikk fra Pixar-og Disney-filmer, aktivitetssentre for ungdom samt en rekke unike områder forbeholdt barn og ungdom. Alle de fire skipene tilbyr det forseggjorte Walt Disney Theater og populære Buena Vista Cinema som viser Disney-filmer

Spisestedene om bord varierer fra gourmetmat til uformell hurtigservering, og rommer smaksopplevelser fra Sør-Amerika til det nordlige Italia.

Se dekksplan for Disney Wonder her (2015).

Du kan lese mer om Disney Wonder på rederiets nettsider her.

  

E-katalog for 2016-2017

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive