Disney Magic

  • Tonnasje: 83.338
  • Lengde: 294 meter
  • Passasjerkapasitet: 1.750 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 945
  • Byggår/renovert: 1998/2013
  • Registreringsland: Bahamas

Disney Magic er Disney Cruise Lines første skip og tilhører, sammen med Disney Wonder, rederiets Magic-skipsklasse. 

Det er ingen tvil om at Disney Cruise Line har et sterkt forhold til Disney Dream - skipet som ga rederiet et navn i cruiseindustrien. Med sitt marineblå skrog og røde skorsteiner, er også Magic - som de andre tre Disney-skipene - en nostalgisk hyllest til linjeskipenes gullalder i 1930-årene. Disney Magic er dessuten det første cuisekipet siden 1960-tallet som ble bygget med to skorsteiner!

Selv om lugarene har blitt modernisert med nye tepper og møbler, beholder likevel skipet den nautiske innredningen som er karakteristisk for Disney Cruise Line. Og ja, de "skjulte" Mikke-kjennetegnene er fremdeles tilstede rundt omkring på skipet. 

Etter renoveringen av Disney Magic i 2013, finnes nå også en rekke av rederiets senere kjennetegn om bord -  deriblant AquaDunk - en versjon av "watercoasteren" AquaDuck som finnes om bord Disney Dream og Disney Fantasy; den brasilianskinspirerte hovedrestauranten Carioca's; og Become Iron Man som er et virtuelt spill i barnas spillområde.

Enkelte områder om bord er Disney-tematikken høy med fargerike og sprudlende interiør, men det meste av skipets appell ligger i det faktum at Disney Magic virkelig er laget for alle, ikke bare Disney-fanatikere og barn. 

Om bord finnes selvsagt barneklubber med tematikk fra Pixar- og Disney-filmer, aktivitetssentre for ungdom samt en rekke unike områder forbeholdt barn og ungdom. Alle de fire skipene tilbyr det forseggjorte Walt Disney Theater og populære Buena Vista Cinema som viser Disney-filmer

Spisestedene om bord varierer fra gourmetmat til uformell hurtigservering, og rommer smaksopplevelser fra Sør-Amerika til det nordlige Italia.

Bli med Disney Magic på en cruiseopplevelse utenom det vanlig og ta del i magien fra ombordstigning til reisens slutt: Mikke Mus pryder blant annet skipets skorsteiner og barnas bassengområde, Donald Duck og andre kjente figurer fra Disney- og Pixar-verdenen dukker opp rett som det er, og showene på kveldstid hyller kjente og kjære Disney-filmer og -musikaler. Og som om dét ikke var nok: Hvis du er riktig så heldig, kan du til og med få med deg skipsfløytenes versjon av Timmy Gresshoppes "When you wish upon a star"...

Se dekksplan for Disney Magic her (2015).


Les mer om Disney Magic på rederiets nettsider her.
 

E-katalog for 2016-2017

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive