Disney Dream


  • Tonnasje: 129.690
  • Lengde: 339,5 meter
  • Passasjerkapasitet: 2.500 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1.458
  • Byggår/renovert: 2011
  • Registreringsland: Bahamas
Disney Dream tilhører rederiets Dream-skipsklasse og er det tredje skipet i Disney Cruise Lines flåte. Disney Dream er et ideelt skip for familier med barn eller barnebarn.

Disney Dreams ytre er omtrent 40% større enn de to første skipene i flåten; Disney Magic og Disney Wonder. Disney Dream (og Disney Fantasy) har to ekstra dekk, men desinget er likevel likt på alle fire skip - en hyllest til de store linjeskipene i 1930-årene. 

Som alle de tre andre Disney Cruise Line-skipene, har også Disney Dream to store skorsteiner. Skipets utvendige design er preget av ingen ringere enn Mikke Mus sine farger: fargepaletten går i rødt, hvitt, gult og svart. En morsom detalj utendørs er også skipets gule livbåter - en karakteristikk som skiller Disney Dream fra andre cruiseskips normalt oransje livbåter.

Den største wow-faktoren utendørs er utvilsomt skipets AquaDuck, en 233 meter "watercoaster" som er fire dekk høy og dermed 2,5 ganger lengden av en fotballbane! Skipet har tre basseng og fire boblebad. 

Om bord kan man blant annet spille minigolf og basketball på skipets "sportsdekk". Designet om bord vitner om at et Disney-cruise ikke utelukkende er for barn eller voksne Mikke Mus-fans: Interiøret er både smakfullt, sofistikert og elegant. Samtidig finnes det selvsagt barneklubber med tematikk fra Pixar- og Disney-filmer, aktivitetssentre for ungdom, 3D-kino samt en rekke unike områder forbeholdt barn og ungdom. Alle de fire skipene tilbyr det forseggjorte Walt Disney Theater og populære Buena Vista Cinema som viser Disney-filmer

Disney Dream har også områder og aktiviteter forbeholdt voksne passasjerer - deriblant eget basseng, soldekk, barer og lounger, vinsmaking, spill på kveldstid, restauranter  - og til og med egne utflukter hvor personer under 18 år ikke har adgang. Dette er et godt alternativ for voksne gjester og vitner om Walt Disneys egne ord: "Your're dead if you aim only for kids. Adults are only kids grown up, anyway".

På dekk 11 er skipets bassengområde. Her finnes det ett basseng for familier, ett for barn og ett basseng for voksne gjester.

I tillegg til barnefamilier, er også par og single velkomne om bord, til tross for at det finnes få aktiviteter for par på dagtid. På kveldstid finnes det derimot aktiviteter og underholdning for alle om bord. Gjestene vil uansett måtte være ordentlig Disney-fans, i og med at alt om bord omhandler Disney-karakterer og familietemaet.

Se dekksplan for Disney Dream her (2015).

Du kan lese mer om Disney Dream på rederiets nettsider her.

 

 

E-katalog for 2016-2017

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive