Queen Elizabeth


  • Tonnasje: 90.900
  • Lengde: 294 meter
  • Passasjerkapasitet: 2.068 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 1.005
  • Byggår/renovert: 2010/2014/2018
  • Registreringsland: Bermuda

Finn & bestill cruise med Queen Elizabeth her.


Queen Elizabeth er Cunards nyeste skip og søster til Queen Victoria. Hun er innredet i Cunards tradisjonelle stil med marmor og trepanel, og med elementer fra hennes forgjengere Queen Elizabeth og QE2. Her kan man gjenoppleve 1930- og 1940-tallet i glamorøse omgivelser.

Skipet har 12 dekk som innbyr til aktivitet, avslapning, revitalisering og opplevelser. Er man interessert i Cunards historie kan man besøke The Book Shop og Cunard Place. Cunard Place er en unik utstilling med gjenstander og historie om Cunards skip. I The Book Shop selges maritim litteratur, postkort og samleobjekter. Ønsker man å shoppe merker som Harrods, Hermés eller H. Stern, da er Royal Arcade stedet.

De aktive kan ta seg en spinningtime, teste noen svømmetak i et av bassengene eller bli med på dansekurs. Biblioteket har mer enn 6.000 titler, og i The Cunard Book Club kan man diskutere litteratur med sine medpassasjerer. På kveldene arrangeres det Royal Night Theme Ball og Elizabethan Ball i Queens Room med dans og storband. Man kan også delta på quiz og karaoke i The Golden Lion Pub, oppleve et av de påkostede showene i Royal Court Theatre, eller bare lene seg tilbake og nyte god musikk i The Midship Bar.

Les om Cunards suitekonsept ("Grills") her.

Vi har seilt med Queen Elizabeth. Les vårt reisebrev her.

Se dekksplan for Queen Elizabeth her (2016-2018).


Singellugarer

I november 2014 ble singellugarer tilgjengelig på dette skipet. Disse lugarene passer perfekt for single reisende eller for de som ønsker å bo alene selv om de reiser med andre. Queen Elizabeth har totalt ni singellugarer hvorav én er innvendig og åtte er utvendige lugarer.

Vurderer du å dra på cruise alene med Cunard? Les "Cunard's single traveller experience" her.

Alle lugarene har sentral beliggenhet på dekk 2 - på samme dekk som The Royal Court Theater, Queens Room, kasinoet, Britannia Restaurant, The Veranda Restaurant og biblioteket. Alle lugarene er utstyrt med 1,20 m. seng, og de åtte utvendige lugarene har ekstra store vinduer som gir masse naturlig dagslys og flott utsikt. De utvendige lugarene er 12-15,5 m2.

 

Kleskoder om bord på Cunards skip

På kveldstid kler gjestene seg litt opp, og på de kveldene (1-2 dager i uken) er det gjerne vanlig med mørk dress eller smoking.

Les mer om Cunards kleskoder her (april 2018).


Ofte stilte spørsmål og svar om Cunards kleskoder (april 2018).
 
E-katalog for mars 2018-des 19

BESTILL KATALOG HER

SE SIDEKART

Finner du ikke det du leter etter, kan du se på sidekartet her.

Kontakt oss

Åpningstid: Kl. 0900-1600 (alle hverdager)
Travelmarket Interactive