Crystal Symphony

Et mesterverk av et luksusskip som venter på å ta deg med til spennende farvann i klassisk komfort.

Oversikt

  • Tonnasje: 51 044
  • Lengde: 238 meter
  • Passasjerkapasitet: 940 (basert på to personer i hver lugar)
  • Mannskap: 545
  • Byggår / Sist renovert: 1995/2017
  • Registreringsland: Bahamas

Lugarer

Praktisk og koselig

Crystal Symphonys lugarer er utformet med både funksjon og stil i tankene, og selv de minste, rimeligste lugarene er lyse, luftige og innredet på en meget smakfull måte. Alle lugarene er utvendige og på badene finner du badekar med dusj, i tillegg til toalettsaker fra Etro.

Spisesteder

Maten om bord er fantastisk!

Crystal Symphony er kjent for å ha langt flere muligheter for å spise enn cruiseskip i samme størrelse innen luksussegmentet. Hovedrestauranten er blitt noe løsere i snippen, men på spesialitetsrestaurantene er alt på plass både når det gjelder kleskoder og kokkekunst.

1

Til tross for at Crystal Cruises holder seg godt plantet i luksussegmentet, sørger de for å alltid være åpne og tilgjengelige for barnefamilier. Ønsker de små noe spesielt å spise, er det bare å spørre i restauranten, så fikser kokkene saken!

2

Underholdningen på Crystal Symphony er hentet fra øverste hylle, både det som vises på dagtid og det som skjer utover i de små timer. Kasinoet er et populært møtested, men det er også sykursene, putting greenen, dansekursene og bingo.

3

Aktiviteter i land er noe Crystal Cruises er velkjent for, særlig fordi de tør å tenke annerledes: Billetter til Formel 1, turer i jagerfly og varmluftballonger er bare noen av utfluktene som kan organiseres.

4

Trening om bord på Crystal Symphony er enkelt. Vil du spasere eller jogge? Promenaden på dekk 6 er perfekt for begge, og to runder tilsvarer i underkant av en kilometer. Du kan også låne staver om dette gjør turen bedre for deg!

Ditt søk resulterte i 0 cruise

Hjelp! Vi får dessverre ingen resultat på dette søket

Prøv å justere blant filtrene, eller hvorfor ikke gjøre et helt nytt søk?

Vil du prøve igjen fra begynnelsen?
0 av 0stk